BLIND DATE


Creatieve band met verrassend gearrangeerde muziek!

Biografie
Blind DATE werd in 1989 opgericht. Door zijn muzikale en vocale kwaliteiten heeft de band zich in relatief korte tijd op weten werken tot graag geziene gast op de meest uiteenlopende Nederlandse podia. Ook als support act van bands als Blof, Golden Earring en Centerfold timmert de band flink aan de weg.

Overige informatie
De band kan het maar niet kan laten om allerlei onverwachte muzikale intermezzo's in te lassen (variërend van Hey Jude tot Hey Baby en alles wat daartussen ligt) om het publiek nog meer bij het optreden te betrekken.

Repertoire
Naast Nederlandstalige muziek, dance en recente hits covert Blind DATE ook diverse bekende top 40- en top 100-nummers. Een greep uit het repertoire: Pussycat Dolls, Madonna, Sugababes, Jan Smit, U2, Aretha Franklin, The Trammps, Geri Halliwell, Blues Brothers, De Kreuners, Joe Cocker, Robbie Williams, Phil Collins, Rasmus, Melissa Etheridge, Greenday en Katerina & The Waves. Een aantal van deze nummers is op een verrassende manier opnieuw gearrangeerd, waaruit blijkt dat het creatieve gehalte van de band van hoog niveau is.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1820,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
355 Kb  Irgendwie
356 Kb  Long Train running
360 Kb  Ik kan het niet alleen

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.