JEROEN PEK


1 2 3 
Een internationale bekend (jazz)fluitist.

Biografie
Gedurende de late jaren '80 en de vroege jaren '90 studeerde Jeroen aan het Rotterdams Muziek Conservatorium, alwaar hij slaagde in 1992. Zijn belangrijkste leraren waren Ferdinand Povel, Herb Geller, Dick de Graaf, Bob Brookmeyer en Dick Gout.

Persbericht
De Pers: "Pek maakt de fluit tot een volwaardig jazz instrument. Hij combineert virtuositeit met emotie en speelt met een enorm plezier" Dordogne Libre (Frankrijk): "Een opmerkelijk sterk ensemble. Fluitspel dat je raakt, meesleept, verleidt en je nieuwsgierig maakt" Hans Dijstal (oud minister van binnenlandse zaken en tevens jazzrecensent) in het Financieel Dagblad: "Pek koorddanst tussen het ballad-achtige en de groovy benadering, schildert prachtige landschappen en laat veel ruimte voor het ensemble" Rheinische Post (Duitsland): "Hij onderscheid zich van andere fluitisten door zijn persoonlijke timbre en zijn energiek en dynamisch spel" Diari de Terrassa (Spanje): "Een levendige en pittige groep die in de toekomst in de gaten gehouden moet worden" Swing Journal (Japan): Special voor gelegenheden waaraan u een extra uitstraling wil geven met een muzikale omlijsting waarbij kwaliteit en sensitiviteit voor het evenement hoog in het vaandel staan, heeft hij een drietal concepten ontwikkeld. Daarbij weet hij zich vergezeld van top musici die elkaar al jaren kennen en een vergelijkbare reputatie hebben opgebouwd.

Overige informatie
JAZZTHETICS. Met deze formule heeft u een top jazz act in huis die zowel intiem kan spelen als enorm kan swingen. Het uitgangspunt is een trio. CARAY! Dit kwartet draait om muziek uit Latijns-Amerika en dan wel de meest feestelijke namelijk die uit de Caribbean en uit Brazilië. TOCA MAS! Toca Mas! is een duo van dwarsfluit en klassiek gitaar dat met name composities speelt uit Spanje en Zuid-Amerika. Op het repertoire kunnen ook licht klassieke stukken staan.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 730,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
478 Kb  Casey's cove
480 Kb  Theme from energuy
493 Kb  Tribes
663 Kb  Pitchwhitestorm
471 Kb  Gamines
475 Kb  Picking flowers next door

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.