DE DIKDAKKERS


1 2 
Met De Dikdakkers is het altijd feest!

Biografie
Een perfect uitgevoerd één-tweetje. Zo zou de combinatie tussen De Dikdakkers en Oranje het best omschreven kunnen worden. Het muzikale duo verhoogt al jarenlang de feestvreugde rond voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal en is een graag geziene gast op de Oranjecampings en tijdens de door de Supportersclub Oranje georganiseerde podiumfeesten voor interlands. De grote doorbraak voor De Dikdakkers vond plaats tijdens het Ek 2004 in Portugal, waar voor het eerst een heuse Oranjecamping was ingericht. Met 'You never can beat the Dutch' knipoogde het tweetal naar een bekend nummer van Queen en leidde ieder campingoptreden tot uitzinnige taferelen. Die ongekende populariteit ging ook niet voorbij aan de Supportersclub Oranje, waar al snel een plaatsje in het programma werd ingeruimd voor De Dikdakkers. Omdat beide mannen een vertrouwd gezicht vormen voor de altijd en overal aanwezige Oranjesupporters, wordt tijdens elke eindronde een speciaal lied gecomponeerd met een hoog interactief gehalte. Het nummer 'Schreeuw voor de Oranje leeuw', dat speciaal voor het Wk in Duitsland werd geschreven, is daarvan een sprekend voorbeeld. Niet alleen werden de backing vocals verzorgd door echte Oranjesupporters, ook het meezingen en -doen in de feesttent op de Oranjecamping en op de diverse podia in Duitse steden staat velen nog in het geheugen gegrift. Op het Ek 2008 in Zwitserland vormde de act van De Dikdakkers wederom het hoogtepunt van vele Oranjefeesten. Met 'Buigen voor Oranje' werd opnieuw een Oranjehit van jewelste gescoord en de beelden van duizenden buigende supporters leidden in Zwitserland tot louter enthousiaste reacties.

Behaalde prijzen
De Dikdakkers zijn in 2006 uitgeroepen tot Meppelers van het jaar. Een bekroning voor ruim 10 jaar entertainment! Partyduo De Dikdakkers is tijdens de uitreiking van de Party Awards in de prijzen gevallen. Tijdens de vierde editie in discotheek De Bierketel te Budel ging de prijs voor Populaire Opkomende Party Artiest/Act 2008 volledig verdiend naar de twee sfeermakers uit Meppel.

Overige informatie
Omdat De Dikdakkers niet alleen bestaat uit twee enthousiaste zangers, maar ook uit Oranjesupporters in hart en nieren, hebben zij een speciaal plekje veroverd in de harten van vele Oranjefans. Hun optredens worden massaal bezocht en er is altijd sprake van een hoge mate van interactie. Voeg daarbij de toegankelijkheid van het duo en de aanwezigheid van De Dikdakkers staat garant voor een feest dat in hoofdletters geschreven kan worden.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 2190,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.