BACK 4 MORE


Ervaren allround band met zanger en zangeres.

Biografie
Back4More staat garant voor een geslaagde avond met top-40 nummers (van toen en nu) afgewisseld met soul, rock en fraaie ballads. De zanger en zangeres van Back4More zijn de smaakmakers van de band. Door hun verschillend stembereik zingen ze zowel lead als backing. De drummer en bassist zorgen samen voor een strakke ritmische basis. De toetsenist en de gitarist geven naast hun begeleiding ook spetterende solo’s. Back4More bestaat uit capabele musici en zal door sympathieke uitstraling en enthousiasme van de leden het publiek altijd weer aan zich weten te binden. Kortom, hun repertoire, de perfecte kleding en de combinatie van uitgebalanceerd licht en geluid maken uw bedrijfsfeest, bruiloftsfeest of festival tot een onvergetelijke avond. Ook speelt Back4More op grote en kleine podia in muziekcafé’s, discotheken en festivals.

Overige informatie
Back4More speelt ook op grote en kleine podia in muziekcafé’s, discotheken en festivals.

Repertoire
Back4More staat garant voor een geslaagde avond met top-40 nummers (van toen en nu) afgewisseld met soul, rock en fraaie ballads.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1830,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
315 Kb  geef mij nu je angst
474 Kb  cryingatthediscotheque
484 Kb  latin medley
466 Kb  what youre made of
305 Kb  jump

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.