Zaalaccommodaties

Aanbod provincie Zeeland

Hotel 't Klooster van Rilland

www.kloostervanrilland.nl

RILLAND-BATH - Het Klooster van Rilland is de ideale locatie voor het organiseren van congressen en vergaderingen. Het complex heeft naast het hoofdgebouw een vleugel met 14 leslokalen, spreekkamers en zalen. De keuken van Het Klooster van Rilland is goed en gevarieerd. Van werklunches, exquise buffetten tot feestelijke diners, de keukenbrigade staat voor u klaar. Of wat dacht u van een barbecue in de prachtige kloostertuin. Dat is niet zo verwonderlijk want het is een zeer romantische locatie. De foyer, de grote zaal en de bruidsuite; allemaal zijn ze even gezellig. Van iedere bruiloft komt dan ook weer een bruiloft, want als ze de ambiance zien, komen veel jonge mensen op het idee om hier ook hun bruiloft te vieren. Daar komt nog bij dat ook 12 1/2, 25 en 40 jarige huwelijksfeesten steeds vaker in Het Klooster van Rilland worden gevierd.

Badhotel De Wielingen

www.wielingen.nl

CADZAND - Badhotel De Wielingen staat niet enkel voor een leuke vakantie in een ongedwongen sfeer, maar op deze locatie kan iedereen genieten van het prachtige terras en een voortreffelijk diner nuttigen in het restaurant met zicht op zee. Ook voor al uw feesten en partijen bent u hier aan het juiste adres, alle offertes worden uitgewerkt volgens uw wensen. Uw trouwfeest of culinair evenement zou een aangename en onvergetelijke ervaring moeten zijn. De medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen met een passie voor het beroep. Zij zullen al het mogelijke doen om uw wensen te vervullen en van uw evenement een waar festijn te maken. Badhotel De Wielingen met zijn restaurant en feestzalen heeft een lange traditie in het verzorgen van evenementen en feesten gebaseerd op traditionele gastvrijheid en met oog voor detail.

Badhotel Renesse

www.badhotelrenesse.nl

RENESSE - Een nieuw jaar, een nieuw begin! En dat geldt zeker voor het Badhotel Renesse. Na een periode van bouwen, verbouwen en renoveren staat deze locatie aan het begin van een nieuw jaar, vol met leuke ideëen hoe u nog beter in de watten gelegd kan worden. U kunt bij deze prachtige locatie met uw vergaderingen, bedrijfsfeesten huwelijksfeesten en andere partijen terecht. De zekerheid dat aan alles is gedacht vindt u bij Badhotel Renesse. Persoonlijkheid, intimiteit, kleinschaligheid, aandacht voor persoonlijke details, professioneel, maar in een ongedwongen sfeer.

Conferentiecentrum Bos & Duin

www.hotelbosenduin.nl

OOSTKAPELLE - Door het raam ruik je de zee en het bos. Hotel Bos & Duin ligt aan de rand van een enorm natuurgebied. Vol bos, duinen en strand. Een van de allermooiste plekjes van heel het eiland Walcheren. Ook bedrijven zijn bij Bos & Duin aan het juiste adres. In een aantal perfect uitgeruste zalen is het prima trainen, vergaderen en brainstormen. Maar wat Bos & Duin uniek maakt, is de inspirerende omgeving. Er is geen betere plek om zaken eens goed te laten bezinken dan de honderden hectares bos, duin en strand voor de deur. Als partycentrum heeft hotel Bos & Duin een naam hoog te houden. Het hotel verzorgt complete feesten en partijen. Van een prima geluidsinstallatie tot de volledige catering: aan alles is natuurlijk gedacht. De sfeervolle grote zaal, die ruimte biedt aan tweehonderd mensen, maakt het plaatje voor een geslaagd feest op een unieke plek helemaal compleet.

Duinhotel Haamstede

www.duinhotel.nl

BURGH-HAAMSTEDE - Midden in een weergaloos duinlandschap en vlak aan zee en strand is een excellente conferentieomgeving Duinhotel Haamstede gelegen. Een perfecte accommodatie met een professionele benadering. Deze bijzondere locatie onderscheidt zich door een hoog niveau en een meer dan gewone aandacht voor detail. Het eigentijdse architectonische ontwerp van Duinhotel Haamstede is afgestemd op de prachtige natuurlijke omgeving. De cirkelvormige opzet met veel glas biedt een haast onwerkelijk uitzicht over de uitgestrekte duinen, natuurgebied Westerenban en het zweefvliegveld. Rustgevend en inspirerend en in alle seizoenen mooi.

El Fuego

www.el-fuego.com

VROUWENPOLDER - El Fuego is een gezellige Mexicaan voor jong en oud. Voor de kleine amigo's hebben wij een tv-hoek waar leuke tekenfilms gedraaid worden en een leuke speelhoek met speelgoed, lego-tafel en spelcomputer. Voor de iets oudere is er een poolzaal met 3 pooltafels. Deze locatie verzorgt ook feesten en partijen voor grote groepen, zoals bruiloften en bedrijfsfeesten, maar ook voor vergaderingen kunt u hier terecht.

Green White Hotel Restaurant

www.greenwhite.nl

OOSTKAPELLE - Green White heeft 21 tweepersoonskamers. Negen in het herenhuis en twaalf in de bijgebouwen. In het restaurant van Green White kunt u heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Ook als u niet in het hotel zelf verblijft bent u van harte welkom. U kunt hier tevens vergaderen of uw huwelijksfeest houden. Het is een prachtige locatie met een nog prachtiger uitzicht. U beleeft een dag die u nooit zult vergeten.

Hostellerie Schuddebeurs

www.schuddebeurs.nl

NOORDGOUWE - Even buiten Zierikzee, midden in het rustieke Zeeuwse landschap, treffen we een bosenclave genaamd Schuddebeurs. Het is een gehucht dat slechts enkele honderden inwoners telt. Omringd door prachtige landgoederen als Heesterlust, Mon Plaisir en Zorgvlied ligt het 300 jaar oude etablissement - van oorsprong herberg/theetuin - Hostellerie Schuddebeurs. Het werd in de loop der jaren ingrijpend, maar uiterst stijlvol gerestaureerd. Hostellerie Schuddebeurs leent zich bij uitstek voor het houden van trainingen, conferenties en managementteam bijeenkomsten. Beide zalen samengevoegd kunnen ongeveer 100 mensen in theatervorm herbergen. Hostellerie Schuddebeurs behoort tot de top van de Nederlandse en Europese hotelwereld en is aangesloten bij Romantik Hotels & Restaurants International. Tevens is deze locatie aangesloten bij Relais du Centre, een samenwerkingsverband van 32 Nederlandse restaurateurs. Hun uitgangspunt: De Smaak.

Hotel Au Port

www.auport.nl

PHILIPPINE - Hotel Au Port is een klein gezellig familiehotel met 7 zeer comfortabel ingerichte kamers. In het bijbehorend Restaurant De Schouw serveert de familie Wiskerke diverse vis- en vleesgerechten met als specialiteiten mosselen, oesters, kreeft en verse vis. In hotel Au Port kunt u uitstekend terecht voor een bruiloft, feest of conferentie. Alle faciliteiten heeft deze locatie in huis om uw evenement te doen slagen. Neem geheel vrijblijvend contact op om te kijken wat Au Port voor uw evenement kunnen betekenen. Voor uw bruiloft of feest heeft deze locatie verschillende sfeervolle zalen. Voor vergaderingen en/of conferenties heeft deze locatie diverse kamers. Deze kamers zijn voorzien van verschillende faciliteiten.

Hotel De Schelde

www.hoteldeschelde.nl

CADZAND BAD - Hotel De Schelde, gelegen op 30 meter van het strand en de duinen, heeft een gezellig restaurant en groot terras op het zuiden. Een overdekt, verwarmd zwembad, sauna's en zonnebank, 4 automatische bowlingbanen met bar en privé-parkeergelegenheid staan ook tot uw beschikking. Hotel "De Schelde" heeft het bedrijfsleven veel te bieden. U kunt beschikken over goed geoutilleerde vergader- of congreszalen. Flipover, overheadprojectors, telefoon, fax, geluids-installatie, audio/video apparatuur, kopieermachine, VHS video en beamer met scherm zijn aanwezig. Ook bedrijfsfeesten en privé-feesten zijn voor deze locatie geen probleem.

Hotel Noordzee

www.hotelnoordzee.com

CADZAND-BAD - Alles wat u zich kunt wensen in een hotel aan zee, kunt u vinden in het vernieuwde Hotel Noordzee, hét hotel bij uitstek voor uw ideale strandvakantie. De serre, één van de mooiste plekjes van het hotel, heeft een open uitstraling, natuurlijk zonlicht straalt naar binnen en de 'sterrenhemel' zorgt voor een romantisch accent. Vanuit de gehele serre heeft men een prachtig vergezicht op zee, strand en duinen. Uitermate geschikt voor uw receptie.

Hotel Restaurant Piccard V.O.F.

www.piccard.nl

VLISSINGEN - Piccard is een gezellig viersterren familiehotel, maar wél professioneel. Een degelijk zakenhotel, maar wél met sfeer. Een fris conferentiehotel, maar wél met persoonlijke aandacht. Piccard biedt tevens een gezellig restaurant waar u ook terecht kunt, zonder dat u hoeft te overnachten. De keuze is aan u: stijlvol en formeel of ontspannen. Deze locatie biedt u een ruime keuze aan mogelijkheden in verschillende zalen voor recepties, diners, buffetten, feesten en partijen tot ongeveer 200 personen. Voor informatie over bruiloften, feestavonden of personeelsuitjes wordt u verzocht een afspraak te maken. U kunt dan de diverse mogelijkheden bekijken en er wordt geheel vrijblijvend een offerte voor u gemaakt.

Partycentrum De Geveltjes

www.degeveltjes.nl

S-HEERENHOEK - Uw huwelijksfeest moet een onvergetelijke happening worden. Deze locatie zorgt voor de perfecte ambiance. De jarenlange ervaring en het enthousiasme zijn er op gericht een uniek en onvergetelijk feest voor u te verzorgen en u hebt tevens de garantie dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Deze locatie verzorgt all-in arrangementen zodat u precies weet, aan de hand van het aantal gasten, wat de bruiloft gaat kosten. Een bruiloft is meer dan een feest, een bruiloft moet tot in details besproken worden, zodat u op een van de mooiste dagen in uw leven zorgeloos kunt genieten van alle aandacht. Als u uw bruiloft bij De Geveltjes boekt, kunt u de gehele dag gratis gebruik maken van onze schitterende old-timer met professionele chauffeur! Ook voor de organisatie van feesten, is De Geveltjes de locatie bij uitstek! U kunt hier terecht voor zowel kleine als grote gezelschappen. De locatie heeft een podium voor eventuele bands, een DJ of ander entertainment.

Partycentrum De Vlaanderen

www.partycentrumdevlaanderen.nl

SAS VAN GENT - Partycentrum De Vlaanderen staat voor "gezelligheid op maat". Enerzijds een grote variatie in het aanbod van evenementen voor jong en oud, van computerbeurs tot danceparty, van dinnershow tot snuffelmarkt. Anderzijds vele mogelijkheden om uw eigen evenement te organiseren: een bedrijfsfeest voor 2500 personen, een gezellig huwelijksfeest, of een grootschalig congres: niets is onmogelijk!

Restaurant Partycentrum Landlust

www.landlust.nl

NIEUWDORP - Partycentrum Landlust biedt u vele mogelijkheden. Van een zakenlunch tot een party met 500 personen. Landlust is een antieke kapitale boerderij, gebouwd eind zeventiende eeuw. Nu treft u hier een prachtig à la carte restaurant, diverse partyzalen en vergaderruimten aan. De sfeer van de antieke boerderij, gecombineerd met alle moderne voorzieningen, zijn de ingrediënten om elke bijeenkomst tot een succes te maken. Landlust biedt u partyzalen, die geschikt zijn om grote gezelschappen te ontvangen, maar die toch een intieme sfeer uitademen.

Slot Moermond

www.slot-moermond.nl

RENESSE - Op een fraai landgoed, vlakbij Renesse op zo'n 45 hectare grond ontdekt u Slot Moermond. Het werd rond 1229 gesticht door Costijn van Zierikzee. Door veldslagen werd het kasteel tot tweemaal toe verwoest, maar telkens weer herbouwd. Sinds de bouw van de Stormvloedkering in de Oosterschelde, is het kasteel onder meer in gebruik als congrescentrum waar het bedrijfsleven en de overheid graag gebruik van maken. Om aan alle uiteenlopende wensen te kunnen voldoen is Slot Moermond speciaal ingericht en aangepast voor vergaderingen, recepties, congressen, (tuin) feesten, relatiedagen, buitentrainingen, bruiloften en ontvangsten. Grote en kleine zalen, het restaurant, de bar, de kasteeltuinen, het overdekte terras en het onlangs in capaciteit en service uitgebreide hotel maken het mogelijk op alle evenementen in te spelen.

Tapperij 's Lands Welvaren

www.tapperijslandswelvaren.nl

KWADENDAMME - Bij Tapperij 's Lands Welvaren kunt u terecht voor allerlei arrangementen, zoals bruiloften, indoor barbecuen, jubileumfeesten, koffietafel, vergaderingen, thema avonden en nog veel meer... Deze locatie zorgt ervoor dat u een dag mee maakt, die u nooit meer zal vergeten.

Van der Valk Hotel Goes

www.valk.nl

GOES - In het groene hart van de provincie Zeeland, centraal gelegen tussen Bergen op Zoom, Terneuzen en Middelburg, vindt u Hotel Goes. Een hotel dat bekend staat om zijn gastvrijheid in een omgeving met ongekende mogelijkheden. Hotel Goes is een landelijk gelegen zaken- en vakantiehotel midden in het ongerepte Zeeuwse landschap. De multifunctionele zalen van Hotel Goes bieden mogelijkheden voor 2 tot 400 personen. Voor presentaties, congressen, beurzen en vergaderingen bent u hier aan het juiste adres. Maar ook voor feestelijke bijeenkomsten zoals bruiloften, reünies en personeelsfeesten beschikt deze locatie over een sfeervolle ambiance met vele culinaire mogelijkheden.

WaterLand Neeltje Jans

www.neeltjejans.nl

VROUWENPOLDER - Een bruiloft om nooit meer te vergeten... Vergaderen met uitzicht op de Stormvloedkering... Relatiebeheer aan de Zeeuwse kust... Feesten op een toplocatie omgeven door strand en zee... Zaken doen combineren met ontspanning en natuur... Dat is Waterpark Neeltje Jans.