Zaalaccommodaties

Aanbod provincie Overijssel

Restaurant Zalenaccomodatie 't Hagen

www.het-hagen.nl

HAAKSBERGEN - 't Hagen heet u 'Welkom thuis'. Dat vertrouwde gevoel alsof u er al tijden kind aan huis bent, heel ongedwongen, heel naturel, niet gemaakt, niet opdringerig. Gemoedelijk, dat is het woord. Hier geniet u van een paar genoeglijke uurtjes op het royale terras, in de monumentale serre of u kunt even wegdromen bij een openluchtconcert in de muziekkoepel of de benen strekken in het omliggende Scholtenhagen-park. Kortom, het is er heel be"hagen"lijk. Of het nu gaat om een receptie, jubileumfeest, personeelsfeest, thema-avond, sport- of businessevenement, een gezellig familiefeest, reünie, bruiloft of vergadering; in 't Hagen kunt u genieten van de verschillende ruimtes en aangrenzende terrassen cq park. De party accommodatie beschikt over drie sfeervolle zalen van verschillende grootte.

Buitengoed Fredeshiem

www.hetbuitengoed.nl

STEENWIJK - DE BULT - In een schitterend en gevarieerd gebied, op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland, ligt Buitengoed Fredeshiem. Op het afwisselende en bosrijke terrein (14 ha) beschikt Fredeshiem over een hoofdgebouw/groepshotel, vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Organiseert uw bedrijf of organisatie wel eens een bijeenkomst buiten de deur? Persoonlijke service, prima verzorging en een flexibele organisatie zorgen ervoor dat iedere bijeenkomst bij Fredeshiem op rolletjes verloopt. Een prettige prijsstelling, uitstekende bereikbaarheid nabij de A32 en goede parkeervoorzieningen vervolmaken de unieke locatie, die borg staat voor een rustig, gastvrij en succesvol zakelijk verblijf.

Conferentieoord Deel Vier

www.deelvier.nl

ZWARTSLUIS - Gelegen aan het Meppelerdiep tussen Zwartsluis en Meppel ligt Deel Vier, voormalig deel van een boerderij, ter grootte van 150m2. Deze locatie biedt diverse mogelijkheden en is uitermate geschikt voor uw vergadering, conferentie, workshop, seminar of expositie. De maximale groepsgrootte is ± 50 personen en er zijn overnachtingsmogelijkheden in de nabijheid. De directe omgeving nodigt uit tot buitenactiviteiten als luieren in de hangmat, napraten bij het kampvuur of barbecuen op het terras. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden die in de fraaie boerenerftuin plaats kunnen vinden.

Danspaleis, Company Events

www.danspaleiscompanyevents.nl

HAAKSBERGEN - Onvergetelijke feesten, gasten die genieten, een perfecte locatie. Drie zaken die gezamenlijk een fantastische herinnering vormen. Danspaleis Haaksbergen beschikt over meerdere ruimten, die van 150 tot 1500 personen zijn in te richten. Vanaf de opening in 1992 staat deze locatie garant voor menig feest. De sublieme licht/geluidsinstallatie en de sfeervolle aankleding vormen de basis voor ieder evenement en is uniek in het oosten van Nederland. De catering kan in alle soorten en maten: van hapjes tot meerdere buffet keuzes. Zingend en swingend bediend worden? Of gewoon lekker aan de bar of op de dansvloer: u vult de avond in tot een onvergetelijke ervaring. Uw evenement moet perfect zijn. Dat is wat telt!

Partycentrum de Bierton

www.bierton.nl

ZWOLLE - De Bierton is al 100 jaar een begrip in Zwolle en omgeving. Was het in 1900 nog een herberg, nu is het uitgegroeid tot een groot partycentrum. Het partycentrum biedt u vele mogelijkheden voor het houden van een personeelsfeest, feestavond, vergadering, bedrijfsbijeenkomst of een bruiloftsfeest, geheel naar uw eigen wens. Door de jarenlange ervaring maakt deze locatie van elke reservering een verzorgd geheel. De Bierton beschikt over meerdere zalen, van klein tot groot (10 tot 1500 personen). Hier kunt u naar eigen wens de zalen indelen. Alles is mogelijk. Iedere zaal heeft zijn eigen bar(s) en ventilatiesysteem. Ook is er de mogelijkheid een licht- en geluidsinstallatie evenals een videosysteem met een LCD-projector te gebruiken om uw presentatie of verhaal optimaal te ondersteunen.

Restaurant De Blanckenborgh

www.blanckenborgh.nl

HAAKSBERGEN - Vlakbij de gezellige dorpskern van Haaksbergen, verscholen in het park "De Blanckenborgh", ligt het prachtige restaurant De Blanckenborgh. Deze voormalige villa van een Twentse textielbaron is omgetoverd tot een restaurant met sfeervolle ambiance, alwaar u kunt genieten van een verrassende keuken. Of het nu voor een gezellige lunch, zakendiner of een romantisch diner is, bij villa De Blanckenborgh bent u aan het goede adres. Sfeer, persoonlijk aandacht en de bosrijke omgeving geven een extra dimensie aan een avond heerlijk dineren. Bovendien is deze locatie door de gemeente Haaksbergen bekroond met het predikaat "Huis der gemeente Haaksbergen", wat betekent dat uw huwelijk hier voltrokken kan worden.

De Waarbeek

www.waarbeek.nl

HENGELO - De Waarbeek is het partycentrum van Twente en bij uitstek de ideale party-locatie en partner voor uw festiviteiten, congressen, seminars, bruiloft, familiefeest, bedrijfsevenement, noem maar op er zijn mogelijkheden genoeg! Zij beschikken over een aantal zalen met allemaal een eigen sfeer. Voor een intiem diner of een geweldig groot feest. Zij hebben de juiste zaal voor u, waaronder twee hele grote, die o.a. zeer geschikt zijn voor een vergadering, seminar, personeelsfeest of themafeest. Tevens beschikken zij over een flipover, een beamer, een catheder en een overhead projector. En wilt u eens met uw vereniging of bedrijf lekker actief bezig zijn? Zij hebben ook verschillende outdoor programma's die uitstekend bij De Waarbeek uitgevoerd kunnen worden. Denkt u hierbij aan hand- en kruisboogschieten, pistool- en buksschieten, zeskampen, kortom te veel om op te noemen.

Dorset Mansion House

www.dorset.nl

BORNE - Dorset Mansion House, restaurant & unieke trouwlokatie is gevestigd in een Victoriaanse villa in het centrum van Borne. Dorset Mansion House bestaat uit een toonaangevend 'flushy' restaurant en een zeer unieke trouwlokatie. Door de bijzondere combinatie van restaurant en trouwlokatie zijn zij in staat een breed pakket diensten aan te bieden. Hieronder vallen onder andere: a la carte restaurant, zakenlunches, diners, huwelijksvoltrekkingen, recepties, high-Tea's en zelfs modeshow lunches.

Restaurant Fox Bavelds Dennen

www.buffetrestaurant.nl

DENEKAMP (O) - Midden in de prachtige natuur in de hoek Denekamp - Lattrop - Tilligte is dit restaurant gesitueerd. U kunt hier heerlijk vertoeven op het terras aan een grote vijver en het terrein leent zich bijzonder goed voor het maken van bijvoorbeeld huwelijksfoto's. De locatie beschikt over ruime parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid voor busgezelschappen. Fox Bavelds Dennen verzorgt al uw buffetten, van een etentje tot een groot feest of een catering. Fox Bavelds Dennen biedt u voor alle gelegenheden een passende mogelijkheid tot het houden van uw feest. Om teleurstelling te voorkomen is het goed vooraf te reserveren. Neemt u vrijblijvend contact op met de locatie voor een offerte op maat.

Go Planet

www.go-planet.nl

ENSCHEDE - Partycentrum Go-Planet; meer UIT dan je aankan! U vraagt en zij organiseren. Feesten, vergaderarrangementen, product presentaties, congressen, actieve programma’s, combinatie arrangementen, weekend arrangementen. Of wat dacht u van eerst karten & poolen en daarna door naar hun All in Party? Iedere All in Party heeft weer een ander thema. U kunt het zo gek niet verzinnen of het is bij Go-Planet mogelijk. Bij Go Planet Enschede zijn o.a. geweest: Blof, Frans Bauer, UB40, Golden Earring, London Knights, Holiday on Ice, Level 42, Jan Smit, Rene Froger e.v.a.

Havezate De Haere

www.dehaere.com

OLST - Op een prachtig landgoed aan de IJssel ligt Havezate De Haere. Een oase van rust voor veeleisende zakenmensen, die ongestoord en op niveau willen vergaderen en confereren. Een ongekende ambiance voor bedrijven die het optimale rendement uit seminars, productpresentaties, recepties en diners wensen te halen. Sfeervolle ruimten, in oude glorie hersteld, zijn beschikbaar voor kleine en grotere groepen tot 250 personen. Dit is gemakkelijk uit te breiden d.m.v. tenten op het terras en 't voorplein. Op het buitenterrein (180 ha.) organiseren zij diverse outdooractiviteiten, waarvan teambuilding en clinics met valken en border collies een voorbeeld zijn.

Havezate Den Berg

www.havezatedenberg.nl

DALFSEN - In het stroomdal van de Vecht, in het buurtschap Millingen, nabij Dalfsen, ligt de bijzondere edelmanswoning Den Berg uit het begin van de achttiende eeuw. Statig in het bosrijke landschap. Chique door eenvoud. Puur, indrukwekkend, maar bovenal bijzonder gastvrij. Om het gastvrije karakter van de havezate tot in lengte van dagen voort te laten leven, zijn de luiken geopend en biedt Den Berg de unieke gelegenheid voor heel bijzondere en stijlvolle ontvangsten. Voor een verfijnd diner, een feestelijke bijeenkomst of receptie, een vergadering of presentatie, workshops, een symposium of productintroductie. Dit alles in een inspirerende omgeving. De verschillende vertrekken zijn in ere hersteld, in authentieke stijl met decoratieve details en klassieke inrichting, maar met de faciliteiten van de toekomst.

Hotel De Zwaan

www.hoteldezwaan.com

RAALTE - In het gevarieerde en natuurrijke landschap tussen de Sallandse Heuvelrug en de IJssel ligt Raalte. Een dorp met een omgeving die uitnodigt tot heerlijke ontdekkingstochten. Hier vindt u de bijzondere accommodatie Hotel Restaurant De Zwaan. Het hotel herbergt verschillende unieke zalen voor recepties en andere speciale gelegenheden. Zoals een sfeervolle Oudhollandse zaal en, niet te vergeten, de donkerbruine Middeleeuwse gelagkamer met open haard, waar het 's avonds heel gezellig borrelen is. Maar ook voor zakelijke gelegenheden, zoals vergaderingen, workshops en trainingen, heeft De Zwaan uitstekende faciliteiten in huis. Er zijn meerdere stijlvolle vergaderzalen en andere praktische ruimtes beschikbaar, voorzien van audiovisuele apparatuur, waar u in een ontspannen sfeer nuttig werk kunt doen.

Huis Nieuw Rande

www.huisnieuwrande.nl

DIEPENVEEN - Verscholen op een royaal landgoed te Diepenveen, een schitterend stukje Overijssel, tussen Deventer en de IJssel, ligt een monumentaal landhuis. Een uniek pand dat historie ademt en gelegen is in een prachtig Engels landschapspark. Sinds de voltooiing van de buitenrestauratie en interne uitbreiding van de ontvangstruimten is Huis Nieuw Rande uitermate geschikt voor dagvergaderingen, symposia, meerdaagse miniconferenties, bedrijfspresentaties, beurzen, recepties en feesten. De redelijk centrale ligging in het land, met ruime parkeergelegenheid en overnachtingsmogelijkheden, maken het Huis inmiddels tot een geliefde locatie voor zowel de zakelijke als particuliere gast. Huis Nieuw Rande biedt u optimale privacy door slechts één activiteit tegelijk toe te laten.

Landgoed de Wilmersberg -Bilderberg Alliance partn

www.wilmersberg.nl

DE LUTTE - De toenemende vraag naar toplocaties met een volstrekt eigen karakter speelt het historische Engelse Landgoed De Wilmersberg in het Twentse De Lutte positief in de kaart. Het rustieke en onder architectuur vormgegeven Landgoed de Wilmersberg, Bilderberg Alliantiepartner, telt 14 uitnodigende hectares natuurschoon, ingebed in een meer dan 1000 hectare groot eeuwenoud natuurgebied. Discreet verborgen en toch filevrij bereikbaar vanuit héél Nederland ligt deze met niets te vergelijken toplocatie open voor bedrijven en organisaties die voor hun partij, bijeenkomst of evenement graag gaan voor het onvergetelijke!

Landgoed Het Laer

www.laer.nl

OMMEN - Deze 17e Eeuwse Havezathe ligt op ± 500m van Hotel & Restaurant De Zon, te Ommen. Omringd door haar baroktuinen biedt Landgoed Het Laer vele mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan onder meer vergaderingen, recepties, (huwelijks)feesten, productpresentaties of bijvoorbeeld een stijlvol diner. De Havezathe beschikt over meerdere ruimten die in combinatie een stijlvol decor vormen. Omringd door haar baroktuinen biedt Landgoed Het Laer vele mogelijkheden. Trouwen in het prieeltje behoort o.a. tot de mogelijkheden.

Parklocatie De Jaargetijden

www.dejaargetijden.nl

ENSCHEDE - Wanneer u langs het Volkspark rijdt, wordt automatisch uw blik getrokken naar het prachtige, witte gebouw, midden in het park: parklocatie De Jaargetijden, een van oudsher bekende locatie, waarbij stijl en nostalgie kenmerkend zijn. Door originaliteit en flexibiliteit weet parklocatie De Jaargetijden zich te onderscheiden. U arriveert in de locatie en de gastheren/-vrouwen heten uw gasten van harte welkom in één van de schitterende zalen. Ondertussen laat u foto's maken in het oudste stadspark van Nederland op een gezellig geruit picknickkleed. De medewerkers verzorgen voor u een goed gevulde picknickmand met bruisende champagne. Romantischer kan niet! Ook voor personeelsfeesten is parklocatie De Jaargetijden uitermate geschikt. Dit kan een intieme receptie zijn voor 50 personen maar met hetzelfde gemak wordt het een daverend feest voor 1000 personen. In het nieuwe Restaurant 10 kunt u terecht voor tongstrelende gerechten voor ieder budget.

Partycentrum De Rustende Jager

www.derustendejager.nl

BENTELO - Al jaren, sinds 1851, opent De Rustende Jager zijn deuren voor de vele welkome gasten. De traditionele gastvrijheid van deze locatie is een begrip in Twente. U laat uzelf en uw gasten verwennen door de keukenchefs. Een bedrijfsfeest wordt naar uw wensen en eigen stijl door het personeel persoonlijk begeleid, opdat het voor u en uw gasten puur genieten is. Ook voor thema-, bedrijfs- en personeelsfeesten kunt u terecht in De Rustende Jager. Puur zakelijk of een feestelijk karakter, de flexibele mogelijkheden, zeer royale parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid, perfecte organisatie, vriendelijke bediening en voortreffelijke keuken dragen bij tot het succes van uw feest.

Partycentrum de Vijverhoeve

www.vijverhoeve.nl

ZWOLLE - Waarom is feesten in de nieuwe Vijverhoeve zo bijzonder? Uw gasten zijn de gasten van deze locatie. Daarom hebben gastvrijheid, gezelligheid en perfecte service de hoogste prioriteit in de Vijverhoeve. Een bijzondere entourage en fantastische zalen vergroten de feestvreugde. En als het weer het toelaat kan er gebruik gemaakt worden van het terras. De Vijverhoeve is gespecialiseerd in het verzorgen van partijen van 20 tot 600 personen. Het organiseren van uw feest kunt u dan ook met een gerust hart aan deze locatie overlaten.

Partycentrum Genux

www.genux.nl

HENGELO - Partycentrum Genux is geschikt voor de meest gevarieerde en gezellige feesten, van bruiloften tot verjaardagen, van bedrijfsfeesten tot jubilea, van themafeesten tot bedrijfspresentaties. Het professionele, vriendelijke en gastvrije personeel gaat tot het uiterste om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Daarnaast biedt Genux u een scala aan mogelijkheden, van uitgebreide buffetten tot themafeesten. Ook heeft u in Genux de beschikking over audiovisuele ondersteuning van uw presentaties.

Partycentrum Jansen

www.partycentrumjansen.nl

LEMELERVELD - De zalen van Partycentrum Jansen zijn multifunctioneel en daarom zeer geschikt voor groepen van 22 tot wel 350 personen. Door het gebruik van geluidsdichte, verschuifbare wanden kunnen de zalen aangepast worden aan de gewenste grootte. Op deze wijze ontstaat de mogelijkheid om zeer uiteenlopende partijen te organiseren. De feestzaal is een sfeervolle bruiloftzaal met een royale orkestopstelling, een prima dansvloer, een aangepaste verlichting en een tafelopstelling zoals u dat wenst. De in de bruiloftzaal aanwezige binnentuin is uitermate geschikt om een eerste toost uit te brengen of om de bruidstaart aan te snijden. De zalen zijn ook geschikt voor andere aangelegenheden zoals vergaderingen, bedrijfspresentaties en recepties. In stijlvol ingerichte zalen kunt u uw zakelijke gezelschap uitstekend ontvangen.

Regardz Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

www.regardz.nl

ZWOLLE - Middenin Zwolle ligt de Nieuwe Buitensociëteit, een zeer compleet congrescentrum. Prima bereikbaar dankzij zijn ligging direct tegenover het Centraal Station en ook uitstekend te bereiken met de auto. Met zo’n 30 zalen heeft de Nieuwe Buitensociëteit voor elke gelegenheid passende ruimte. De zalen variëren in grootte en zijn geschikt voor 6 tot 800 personen. 'Afspraak is afspraak!'; een krachtige uitspraak waarmee zij aangeven dat ze doen wat ze beloven. Wat dat concreet voor u betekent? Dat uw bijeenkomst vlekkeloos verloopt, conform van tevoren gemaakte afspraken. Zij begrijpen namelijk als geen ander dat u met uw bijeenkomst een optimaal rendement wilt bereiken. De Nieuwe Buitensociëteit wil dat optimale rendement samen met u bereiken!

Restaurant Dalzicht

www.dalzicht.nl

NIJVERDAL - Grenzend aan het prachtige natuurschoon van het nationaal park "De Sallandse Heuvelrug" vindt u Hotel-Restaurant-Zalencentrum Dalzicht. Het bedrijf is, na een reeks van verbouwingen, uitgegroeid tot wat het nu is: een modern, goed geoutilleerd hotel- restaurantbedrijf dat zowel door de zakenman, de toerist, de bruiloftgast of de gewone passant bezocht wordt. Partijen voor 1000 personen behoren thans tot de mogelijkheden. Een goed samenwerkend team van medewerkers staat garant voor kwaliteit. Aangrenzend aan het bedrijf beschikken zij over 480 eigen parkeerplaatsen. Zeer geschikt voor autotreffen en meetings.

Restaurant In den Weijenborg

www.restaurant-weijenborg.nl

DELDEN - Restaurant In den Weijenborg is een avontuurlijk restaurant in het centrum van het historische plaatsje Delden. Het landgoed Twickel en de bossen zijn op loopafstand, er is volop parkeergelegenheid en bus en trein zijn vlak bij. In het restaurant uit 1739 kunt u sfeervol dineren omringd door moderne kunst van Corneille. De menukaart is internationaal en wisselt met de seizoenen mee. ’s Zomers kunt u genieten op de mediterrane binnenplaats en in de winter bij de openhaard. Voor gezelschappen organiseren de medewerkers bijna alles. Ze bruisen van de ideeën en helpen u graag met het samenstellen van een origineel (thema) feest. U kunt zelfs de hele organisatie uit handen geven door te vertellen wat uw wensen zijn en wat u daar voor uit wilt geven.

Roadhouse 't Stuupke

www.roadhousestuupke.nl

VROOMSHOOP - Roadhouse 't Stuupke is uitstekend geschikt voor bedrijfs- en personeelsfeesten, familiefeesten, verjaardagen, bruiloften, vrijgezellenparty's, recepties, vergaderingen en overige bijeenkomsten voor groepen van 10 tot 50 personen. Zij dagen u uit eens anders te eten! U kunt geheel naar uw eigen wensen een barbecue avond samenstellen met keuze uit meer dan 30 soorten vlees en 10 soorten visspecialiteiten. Uiteraard wordt dit alles gecomplimenteerd met onder andere diverse fruitsoorten, salades, sausen en broodsoorten.

Zalencentrum Dalzicht

www.zalencentrumdalzicht.nl

OLDEMARKT - Dit multifunctionele zalencentrum opende juni 2001 de deuren voor haar gasten. Het gebouw is gesitueerd aan de rand van het pittoreske dorp Oldemarkt, dat op haar beurt gelegen is in de directe nabijheid van het, nationaal bekende, natuurgebied "De Weerribben", in de Kop van Overijssel. Het zalencentrum biedt een groot scala aan gebruiksmogelijkheden. Het zalencentrum is multifunctioneel en daarmee ook uitermate geschikt voor bruiloften. De Valleizaal is hiervoor sfeervol ingericht. Door de mogelijkheid tot dansen en het inzetten van een goede liveband kan het feest eigenlijk al niet meer stuk. Ook kunt u hier terecht voor vergaderingen of soortgelijke activiteiten, geschikt voor groepen tot 250 personen.

Zalencentrum Het Anker

www.zalencentrumhetanker.nl

WIERDEN - Bij Zalencentrum Het Anker, gelegen in het centrum van Wierden met ruim voldoende parkeergelegenheid, vindt u verschillende sfeervolle en gezellige zalen, voorzien van airconditioning. Elke zaal heeft z'n eigen karakter en dat maakt Zalencentrum Het Anker geschikt voor uiteenlopende feesten, van sfeervol diner of buffet tot swingend feest tot 600 personen. Zalencentrum Het Anker is zeker ook een geschikte partner voor de complete verzorging van uw personeelsfeest. Voor kleine groepen tot 50 personen maar ook grote personeelsfeesten boven de 400 personen. De keuken van Het Anker heeft een uitstekende naam. Kenmerk van alle culinaire creaties is de eerlijkheid. Kraakverse, eerlijke ingrediënten vormen de basis voor smakelijk bereide, prachtig opgemaakte gerechten.