Zaalaccommodaties

Aanbod provincie Noord-Holland

't Wapen van Middelie

www.amsterdam-around.nl

MIDDELIE - 't Wapen van Middelie is gelegen in Waterland, een prachtig open en groen landschap met hier en daar tulpenvelden en oude dorpjes. Zoekt u een partycentrum? Kom dan niet, want....de gasten zullen zich bij deze locatie als in hun eigen huiskamer thuis voelen. Bij uitstek geschikt voor recepties en feesten. Van 30 tot 200 gasten kan deze locatie deze voor u verzorgen, op traditionele wijze of met een bepaald thema. Bij "levende muziek" is een goede akoestiek gewaarborgd, dit vanwege het, overigens zeer bijzondere, gewelfde plafond. De toneelzaal is geschikt voor kleinere gezelschappen. Men kan hier ook vergaderen, een cursus of presentatie geven.

Ambassade Hotel

www.ambassade-hotel.nl

AMSTERDAM - In het historische hart van Amsterdam aan de voorname Herengracht vindt u, gevestigd in tien zeventiende-eeuwse grachtenpanden, het stijlvolle Ambassade Hotel. Een unieke locatie op één van de mooiste plekjes van de stad, zeer rustig gelegen en toch bevinden musea, restaurants en belangrijke bezienswaardigheden zich op loopafstand. Geniet u van de stijlvolle en persoonlijke service die het hotel zich eigen heeft gemaakt. Management en staf staan te allen tijde klaar om aan al uw vragen en speciale verzoeken te voldoen, en bieden zowel de zakelijke als de toeristische gast een excellente service. Het Ambassade Hotel beschikt over een prachtige vergaderzaal in antieke stijl. U vergadert in een representatieve, stijlvolle omgeving die zeer rustig is gelegen.

Amuse Bouche

www.amusebouche.com

AMSTERDAM - Amuse Bouche heeft op het gebied van culinaire verfijningen alles in huis wat maar wenselijk is. Alle producten worden vers gemaakt in eigen keuken. De mayonaise en bearnaisesaus worden volgens ambachtelijk recept bereid. Niets is standaard, alles is uniek. Uw partij met Amuse Bouche is dan ook zeker in professionele handen. Amuse Bouche werkt nauw samen met De Internationale Proeftafel, het hart van goede smaak met diverse proeverijen. Amuse Bouche biedt u een totaalpakket als het gaat om de organisatie van u partij. Alles wat wenselijk is tijdens uw onvergetelijke dag of zakelijke bijeenkomst kan worden verzorgd door de medewerkers van Amuse.

Beurs van Berlage

www.berlage.com

AMSTERDAM - Het Beurs van Berlage Café is van maandag tot en met zaterdag van tien tot zes geopend. In de avonduren is het café beschikbaar voor diners, feesten en ontvangsten. Het Beurs van Berlage Café heeft een volledig uitgeruste keuken en verzorgt feesten en recepties in het Café zelf, maar biedt ook een gunstig geprijsde 'in-house' catering voor de kleinere congressen en bijeenkomsten in de Beurs van Berlage.

Bilderberg Garden Hotel / Mangerie de Kersentuin

www.bilderberg.nl

AMSTERDAM - Zoekt u een ruimte om te vergaderen? U vindt bij Het Garden Hotel professioneel uitgeruste vergaderzalen met een culinair tintje; cappucino, cherry en chocolate zijn de keuzemogelijkheden. De breaks, menukaarten en decoratie zijn hierop afgestemd. Persoonlijke assistentie, culinair topniveau en ruime parkeergelegenheid zijn uiteraard aanwezig. En dat op nog geen twee en vijftien autominuten van respectievelijk de ringweg en Schiphol. Zakendoen à la Bilderberg heet dat. Maar natuurlijk is hier ook plaats voor recepties. Een privéfeest is voor deze locatie absoluut geen probleem. U zult genieten van uw bijzondere dag, als u hier u feest organiseert. U kunt genieten in het resteurant van Bilderberg. Al 25 jaar is Mangerie de Kersentuin is één van de bekendste restaurants van Amsterdam, befaamd om haar attente bediening, informele ambiance en Frans - Mediterrane keuken. In Mangerie de Kersentuin komt zelfs de meest verwende fijnproever nog voor smaakvolle verrassingen te staan.

Carlton Square Hotel

www.carlton.nl/square

HAARLEM - Het Carlton Square is een intiem viersterren hotel dat internationale allure weet te combineren met hartelijke gastvrijheid, in een luxueuze sfeer. Multifunctionele zalen alsmede een sfeervol restaurant bieden vele mogelijkheden als het gaat om uw feest. Persoonlijke begeleiding door de Conference & Event Co-ordinator maken dat uw wensen en ideeën waarheid kunnen worden! Een bijzondere bruiloft, gezellige receptie, of swingend diner; deze locatie zorgt graag voor uw feest(dag) zodat u volop kunt genieten!

Congrescentrum Amstelveen

www.congrescentrumamstelveen.nl

AMSTELVEEN - Congrescentrum Amstelveen ligt in het Stadshart van Amstelveen. Dit culturele hart van de stad, gecombineerd met vele winkels, restaurants en cafés is een levendige omgeving, zodat uw gasten zich buiten het Congrescentrum niet hoeven te vervelen. U kunt na afloop van uw bijeenkomst bijvoorbeeld een voorstelling bezoeken in de Schouwburg. De bar, gelegen op de begane grond in de Foyer, is ideaal voor een afsluitende borrel na afloop van uw bijeenkomst. Deze locatie serveert alle gewenste dranken en er zijn uitgebreide mogelijkheden voor het samenstellen van een bittergarnituur. U kunt hier ook uw privé-feest houden. Op verzoek verzorgt deze locatie een dansvloer tijdens uw feestavond.

De Meervaart

www.meervaart.nl

AMSTERDAM - De Meervaart, gelegen in het hart van de Westelijke Tuinsteden, is een theater en congrescentrum voor publiek uit West, Amsterdam en de regio. Naast spraakmakende en verrassende theatervoorstellingen vinden er in de Meervaart regelmatig congressen, bedrijfspresentaties en vergaderingen plaats. Het is een rustgevende locatie. Ideaal om te vergaderen of om ontspannen een voorstelling te bekijken.

De Zoete Inval

www.zoete-inval.nl

HAARLEMMERLIEDE - Sinds 1930 staat De Zoete Inval bekend om vertier en in 1961 werd dit uitgebreid met professionele horecafaciliteiten. Tegenwoordig is De Zoete Inval / Hotel Haarlemmerliede een begrip in Haarlem en omstreken: Een volwaardig partycentrum inclusief hotel met 57 kamers! Deze locatie biedt een uitstekende accommodatie voor overnachtingen, maar ook voor feesten, recepties, diners, vergaderingen, bruiloften en bowlingparty's. De directie en medewerk(st)ers van De Zoete Inval staan dag en nacht voor u klaar en heten u dan ook van harte welkom.

Duinvermaak

www.duinvermaak.nl

BERGEN - Duinvermaak is zeer geschikt voor het geven voor uw party, receptie, bruiloft of misschien wel kraamfeest. Voor uw jaarlijkse familiefeestjes of bijeenkomsten biedt Duinvermaak een gezellige ruimte om een dag aan strand, bos of duin te beginnen of af te sluiten met een lekkere pannenkoek of pizza. Deze locatie is zeer geschikt voor vergaderingen, product- of bedrijfspresentaties. Duinvermaak beschikt over onder meer een overheadprojector, beamers voor videopresentaties, geluisinstallatie en flip-over. Dit kan gecombineerd worden met activiteiten in de duinen, om daarna weer met hernieuwde energie en een frisse neus "er weer tegen aan te gaan"!

Event Centre Amsterdam

www.holland-experience.nl/index_blue.html

AMSTERDAM - Amsterdam Event Center is gevestigd in het voormalig Saskiahuis, een prachtig monumentaal pand aan het Waterlooplein in hartje Amsterdam. Voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden biedt Amsterdam Event Center verschillende en verrassende zalen. Zo vindt u binnen een chique 17de eeuwse Stijlkamer, een gezellige Amsterdamse Bruine Kroeg, een strakke Design Room, het sfeervolle Rembrandtplein en zelfs een hightech Belevingstheater. Of u nu een intieme bijeenkomst houdt of een grootschalig bedrijfsfeest, Amsterdam Event Center beschikt over de faciliteiten om uw evenement tot een onvergetelijk succes te maken.

Expo XXI Amsterdam

www.expoxxi.nl

AMSTERDAM - De nieuwste locatie van EXPO XXI in Amsterdam is in al haar facetten state-of-the-art. Aan de hoofdstedelijke Zuidas is een werkelijk unieke infrastructuur verrezen, die aan de meest moderne verwachtingen en eisen voldoet. Het is een combinatie van architectonische hoogstand, stedenbouwkundige souplesse en optimale bereikbaarheid. Amsterdam heeft hiermee een nieuw visitekaartje van wereldformaat. EXPO XXI mag u dit vanaf 2005 ook aanbieden.

Golden Tulip Amsterdam-Zaandam

www.goldentulipamsterdamzaandam.com

ZAANDAM - Van huwelijksfeest tot jubileum, van familiereünie tot personeelsuitje. Bijzondere momenten verdienen een bijzondere ambiance. Goed verzorgd, met lekker eten en perfecte service. Feestelijke aangelegenheden kunt u met een gerust hart aan Golden Tulip Amsterdam-Zaandam overlaten. Beleef hoe fantastisch een verblijf en de persoonlijke begeleiding kan zijn. Een feestavond met een specifiek thema? Thema's als "Oud Hollands", "Tropisch" of "Oosters" zijn een succes gebleken. De zaal wordt dan sfeervol aangekleed met onder meer passend tafellinnen en op het buffet wordt een assortiment gerechten van het thema gepresenteerd.

Het Oude Dorpshuis

www.hetoudedorpshuis.nl

BLOEMENDAAL - In het centrum van Bloemendaal, gelegen in het groene hart van Kennemerland, treft u aan de Donkerelaan een unieke locatie aan voor het houden van vergaderingen, beurzen, seminars, cursussen, feesten en partijen. Het Oude Dorpshuis heeft een grote zaal, inclusief podium, met een capaciteit van 250 personen. Deze locatie heeft uitgebreide diner-, brunch- en buffetarrangementen. Daarnaast verzorgt deze locatie ook diners en buffetten, geheel naar uw persoonlijke wensen samengesteld.

Het Oude Slot Heemstede B.V.

www.hetoudeslot.nl

HEEMSTEDE - Het Oude Slot is een landelijke bourgondische locatie, waar men zich in de tijd van ridders en jonkvrouwen waant. Gelegen nabij Haarlem en Amsterdam/Schiphol, en met een eigen parkeerterrein tot 150 auto's. Het Oude Slot beschikt over verschillende zalen en vertrekken voor zowel vergaderingen vanaf 10 personen tot produktpresentaties, seminars, diners, recepties en bedrijfsfeesten. Er kunnen grote feesttenten op het terrein worden geplaatst. Zij hebben geen standaard arrangementen, maar doen u graag vrijblijvend voorstel op maat. Zo kunt u in de romantische omgeving van het Oude Slot elkaar het ja-woord geven in de trouwkapel, welke in de voormalige duivenpoort is gesitueerd.

Het West-Indisch Huis

www.taste.nl

AMSTERDAM - Dit statige pand, gelegen binnen de Amsterdamse grachtengordel, dateert uit 1617. Het Huis vormt met haar besloten binnenplaats en stijlvolle zalen een unieke en prestigieuze omgeving voor de meest uiteenlopende evenementen. Zo is Het West-Indisch Huis bij uitstek geschikt voor exclusieve lunches of diners, gezellige recepties en bruisende feestavonden. Ook voor bijeenkomsten met een zakelijk karakter biedt Het West-Indisch Huis een passende ambiance. Reeds in 1620 schreven de bewindhebbers van de West-Indische Compagnie historie met hun vergaderingen in dit unieke pand. Heden ten dage biedt Het West-Indisch Huis ook de gelegenheid om uw zakelijke ontmoetingen een meerwaarde te geven. Ongeacht de gelegenheid; uw keuze voor dit prachtige karakteristieke plekje in de roerige Amsterdamse binnenstad is in elk geval een juiste!

Holland Village

www.holland-village.nl

AMSTERDAM - Kom dineren, kijken, lachen, luisteren en genieten. Aan een van de vele grachten van Amsterdam, het Entrepotdok, vindt u Theater-restaurant Holland Village. De perfecte locatie voor een onvergetelijke avond uit. Met collega's, familie, relaties, vrienden of een romantisch diner voor twee, bij Holland Village beleeft u een heerlijke avond. Ook uw bedrijfs/privéfeest is bij deze locatie in goede handen.

Hotel Arena

www.hotelarena.nl

AMSTERDAM - Hotel Arena is uniek. Door het bekende restaurant en één van de populairste nachtclubs in Amsterdam, trekt het zowel stadsmensen als internationale reizigers. De prachtige tuin is één van de best bewaard gebleven stadsgeheimen. Het gebouw waarin Hotel Arena is gevestigd dateert uit 1890 toen het nog dienst deed als weeshuis. Hotel Arena is een complex waarin diverse onderdelen verenigd zijn; TOSTAY (het hotel), TODRINK (het café), TODINE (het restaurant) en natuurlijk TONIGHT (voorheen Club Arena). De sfeervolle club bevindt zich in een voormalige bidkapel en bestaat uit meerdere verdiepingen en dansvloeren. De Kerkzaal bestaat uit twee verdiepingen met een vide, een grote dansvloer, twee bars en een aparte relaxruimte met banken en zitjes. De Tuinzaal is een nieuw aangebouwde zaal met een dansvloer en biedt uitzicht op de tuin van Hotel Arena. Met deze nieuwe zaal blijft de bekende mix van verschillende muziekstijlen en sferen gehandhaafd.

Hotel Pulitzer

www.pulitzer.nl/trouwen

AMSTERDAM - Hotel Pulitzer, gelegen in het historische centrum van Amsterdam, is gesitueerd tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht. Vlakbij de Dam, het Koninklijk Paleis en de vele bekende musea, theaters en winkelcentra. Hotel Pulitzer bestaat uit 25 authentieke 17de en 18de eeuwse grachtenpanden die op ingenieuze wijze met elkaar verbonden zijn en beschikt over 230 deluxe en volledig gerenoveerde kamers. De authentieke sfeer van het hotel is - ondanks de renovatie - behouden gebleven, echter alle faciliteiten zijn uitgebreid om aan alle wensen van de moderne gast te kunnen blijven voldoen. Naast de 10 multifunctionele zalen beschikt het hotel over een Business Center, de Pulitzers Art Gallery, en het Pulitzers café/bar/restaurant voor ontbijt, lunch en diner. Sinds het begin van 2004 is Hotel Pulitzer tot officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam benoemd.

Hotel Zuiderduin

www.zuiderduin.nl

EGMOND AAN ZEE - Hotel Zuiderduin ligt in het fraaie duingebied van Egmond. Deze rustgevende locatie zorgt ervoor dat uw gasten zich bij aankomst direct thuisvoelen. De zee ligt op 150 meter en oefent een ware aantrekkingskracht uit op iedere bezoeker van het hotel. Er komt veel kijken bij de organisatie van een succesvolle feestavond. Als u Hotel Zuiderduin kiest als locatie, heeft u, dankzij een goede mix van ligging, zaal, kamers en faciliteiten, in ieder geval de basis gelegd voor een geslaagde avond. Aangezien een feest, partij of evenement maatwerk is, bespreekt deze locatie de precieze invulling van de avond graag in een persoonlijk gesprek.

Kasteel Radboud

www.kasteelradboud.nu

MEDEMBLIK - Aan de zeekant van Medemblik ligt het uit de 13e eeuw stammende Kasteel Radboud, dat zich heeft ontwikkeld tot een partycentrum van formaat. Voor velerlei festiviteiten biedt kasteel Radboud een sfeervolle ambiance, voor een ander feest. In die geheel eigen, zeven eeuwen oude omgeving, kunnen u en uw gasten zeer uiteenlopende mogelijkheden geboden worden. Of het nu gaat om een personeelsfeest, zakenjubileum, modeshow, dealerdag, salesmeeting of een prachtig diner; de mogelijkheden zijn legio.

Krijtmolen d'Admiraal

www.taste.nl

AMSTERDAM - Een relatief onbekend stukje landschap in Amsterdam-Noord bestaat nog uit weilanden, sloten, vaarten en lieflijke bebouwing langs de dijken. De geheel in oude staat gerestaureerde Krijtmolen d’Admiraal, daterend uit 1792, is heden ten dage de enige overgebleven molen in deze landelijke omgeving van Amsterdam en dat slechts op vijf minuten afstand van het bruisende centrum. Krijtmolen d’Admiraal is een schitterende, typisch Hollandse locatie die geschikt is voor de meest uiteenlopende ontvangsten. De naastgelegen tuin biedt u de gelegenheid bij mooi weer te recipiëren, lunchen of dineren met uitzicht over het Noord-Hollands Kanaal. Een rondleiding door de molenaar in de maalruimte behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Restaurant Landgoed Robacher

www.robacher.nl

HAUWERT - Welkom op Romantisch Gelegenheids-Landgoed Robacher's Watermolen te Hauwert bij Hoorn. De ideale locatie voor een exclusieve party, huwelijksfeest, receptie, jubileum, incentive en meer. Het unieke Landgoed met de karakteristieke Watermolen en een sfeer uit een ver verleden, wordt medebepaald door de authentieke gebouwen met de schitterend verzorgde tuinen en buitenterrassen met niveauverschillen. Zij vormen een ideaal decor voor een aantrekkelijke ambiance waar u en uw gasten zich op hun gemak voelen.

Landgoed Waterland

www.landgoedwaterland.com

VELSEN-ZUID - Landgoed Waterland heeft een schitterend gerestaureerd monumentaal landhuis en koetshuis gelegen op een 26 ha. groot privé-terrein en dateert van het begin van de 18e eeuw. Het luisterrijke park is van aanzienlijke cultuurhistorische waarde, een bron van rust en inspiratie. Aangezien het landgoed niet is opengesteld voor publiek, is volledige privacy gegarandeerd. Het huis telt een aantal fraaie zalen en vertrekken, waaronder het koetshuis, die beschikbaar zijn voor feestelijke en ceremoniële gelegenheden met een exclusief karakter. Het leent zich bijzonder voor het houden van conferenties, seminars, meetings op directie- en commissarissenniveau, gala's, private dinings, huwelijksceremonies, bruiloften, recepties en condoleances. Kortom: alle evenementen waarbij een stijlvolle ambiance gewenst is. Met veel plezier bezorgen zij U een onvergetelijke dag geheel naar uw wens.

Les Jumeaux

www.lesjumeaux.nl

BENNEBROEK - Ruim 25 jaar is restaurant Les Jumeaux een begrip in Bennebroek en ver daarbuiten. Bij deze locatie is alles mogelijk: van intiem dineren bij de open haard, een feestelijke receptie in de wintertuin of een feest op maat in de serre. U kunt uzelf natuurlijk geheel vrijblijvend door één van de gastheren laten informeren over de vele mogelijkheden. Alles wat u wenst zal voor u bij deze locatie in vervulling gaan.

Lexion

www.lexion.nl

WESTZAAN - Bent u op zoek naar een schitterende locatie voor uw feest, dan dient u beslist eens kennis te maken met Lexion Venue. Deze locatie is gespecialiseerd in het bedenken van creatieve evenementen. Lexion Venue biedt u keuze uit vijf zalen en 8 bars. Alle zalen verschillen qua inrichting, niveau, karakter en grootte. Hierdoor kan deze locatie feesten organiseren vanaf 100 tot 3300 personen. Het gemotiveerde team staat klaar om u en uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Parkeren is bij geen enkel probleem! Deze locatie beschikt over een eigen parkeerterrein, met een capaciteit van 1250 parkeerplaatsen. Lexion Venue is gespecialiseerd in het bedenken van creatieve evenementen. Er zijn duizend en één mogelijkheden te bedenken om een uniek feest neer te zetten.

Miranda Paviljoen

www.mirandapaviljoen.nl

AMSTERDAM - Het Miranda Paviljoen is uniek gelegen aan de rivier de Amstel. Net buiten het drukke stadsgewoel, vlakbij de RAI en zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen. Naast het à l carte restaurant beschikt het Miranda Paviljoen over 8 sfeervolle zalen. De VIP-room is al te boeken voor een ongestoorde vergadering vanaf 2 personen. In de grote Mirandazaal kunnen presentaties plaatsvinden tot 300 gasten. De maximale capaciteit voor feesten is 750 personen. Alle zalen kunnen worden uitgerust met audio-visuele apparatuur. Het Miranda Paviljoen verzorgt in samenwerking met ambtenaren van de burgerlijke stand huwelijksvoltrekkingen. Uw trouwceremonie, receptie, diner en feest op één locatie. Dat kan in het Miranda Paviljoen.

Mittelmeijer Plaza

www.mittelmeijer.nl

AMSTELVEEN - Mittelmeijer Dans en Partycenter is niet voor niets toonaangevend in de regio. Smaakvol ingericht, sfeervolle zitjes en een gezellige bar zorgen voor de juiste mix van inspanning en gezellige ontspanning. Omdat iedereen van gezelligheid houdt en dol is op een swingend feestje organiseert Mittelmeijer veel feesten. Ook kunt u zelf uw privéfeest hier organiseren. Gezelliger kan niet. Houdt u van dansen? Dan is dit de ideale plek voor u.

Orangerie Elswout

www.orangerie-elswout.nl

OVERVEEN - De Orangerie Elswout stamt uit 1879 en is in Neo renaissance stijl gebouwd. De unieke ligging midden op het landgoed Elswout garandeert volledige rust en privacy. De huidige inrichting is klassiek met een moderne knipoog en bestaat uit twee ruime identieke zalen. Uw gezelschap beschikt exclusief over deze unieke ambiance! Vier seizoenen lang kan de Orangerie Elswout uw festiviteiten verzorgen; 's zomers buiten dineren, ’s winters binnen uw bedrijfsparty. Vanuit de eigen keuken wordt uw gezelschap tot in de kleinste details verzorgd! De locatie is een unieke stek voor onder meer geconcentreerd vergaderen, productpresentaties, lunches en diners, maar ook als feestlocatie voor uw bedrijfs- of huwelijksfestiviteiten.

Partycentrum Concordia

www.concordiapurmerend.nl

PURMEREND - Hartelijk welkom bij Partycentrum Concordia en Eetcafé De Koemarkt. De horecagelegenheid waar uw receptie, diner of feest altijd een succes wordt. Gelegen aan de historische Koemarkt, het uitgaansplein van Purmerend, beschikt Partycentrum Concordia maar liefst over 6 multifunctionele zalen voor bruiloften, recepties, thema-avonden, vergaderingen, seminars en evenementen. Hierdoor is Partycentrum Concordia in staat om gelegenheden te organiseren voor 5 tot 600 personen. In de zomermaanden kunt u heerlijk vertoeven op het grote terras, gelegen aan het oude marktplein.

Partycentrum De Admiraal

www.partycentrumdeadmiraal.nl

ASSENDELFT - Partycentrum De Admiraal beschikt over een sfeervolle zaal voor grote en kleinere partijen. Een partij van 200 personen is gemakkelijk te realiseren, maar ook voor partijen van 20 personen is deze zaal uiterst geschikt. Tevens biedt deze locatie de gasten de mogelijkheid de avond geheel naar eigen wensen in te delen. Partycentrum De Admiraal streeft ernaar om haar gasten een geheel verzorgde en onvergetelijke avond of middag te bezorgen. De huiselijke sfeer en het personeel, dat zijn tevredenheid naar de klanten uitstraalt, helpen dit te realiseren.

Partycentrum Marcella van Altena

www.marcella-van-altena.nl

HOOFDDORP - Partycentrum Marcella van Altena is een danscentrum, maar ook een leuke plek om uw feest te organiseren. Deze locatie verzorgt onder andere bedrijfsfeesten, trouwfeesten en recepties. Het is een gezellige sfeervolle locatie waar een goed feest gegarandeerd is.

PartyCompany Compagnie van Verre

www.partycompany.nl

AMSTERDAM - PartyCompany is in het bezit van 7 schitterende locaties voor bijeenkomsten van 2 tot 1500 personen. Een diner voor intimi, een bedrijfsfeest voor tweehonderd personen of een megamanifestatie? PartyCompany heeft voor iedere bijeenkomst de ideale locatie. Sfeervolle, doch ingetogen gedecoreerde zalen voor zakelijke bijeenkomsten met daarnaast fantastisch ingerichte locaties gebouwd rond een thema. Van mahoniehout en pluche tot blank eiken en kanonnen; van tempelruïne tot spiegelzaal; van Rembrandt van Rijn tot Al Capone. Ook bruiloften en andere feesten zijn hier te boeken. Een warm welkom door een heraut, knapperend haardvuur, kaarslicht, weelderige buffetten en een sprookjesachtige inrichting vormen een romantisch decor voor bruiloften bij PartyCompany.

Renaissance Amsterdam Hotel

www.renaissancehotels.com/amsrd

AMSTERDAM - In het hart van het oude Amsterdam, vindt u het Renaissance Amsterdam Hotel. Een luxe vijfsterren hotel waar u zich zeker thuis zult voelen. Een van de unieke eigenschappen van het hotel is haar prettige, informele sfeer terwijl de service aan al uw verwachtingen voldoet. Sfeer, oprechte gastvrijheid en goede service zijn prioriteit bij deze locatie. De 17e-eeuwse gewelfde Renaissance Koepelkerk, de conferentiegelegenheid, staat tegenover het hotel en is tevens via een ondergrondse doorgang bereikbaar. De eeuwenoude Lutherse kerk is in 1995 gerenoveerd en is nu één van de meest unieke conferentiegelegenheden van Nederland. Een historische plek voor al uw seminars, vergaderingen en andere speciale bijeenkomsten, zoals huwelijksfeesten van 10 tot 700 personen.

Residence Fontaine Royale

www.fontaineroyale.nl

AMSTELVEEN - Unieke combinatie van een sfeervol à la carte restaurant met 7 schitterende zalen in een rustieke omgeving. Centraal gelegen aan de rand van Amstelveen. Optimaal bereikbaar vanuit Amsterdam, Den Haag, Utrecht en het Gooi, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De sfeervolle inrichting, de ongedwongen ambiance en de persoonlijke service staan garant voor het welslagen van uw bijeenkomst of feest. De zeven zalen, uitgerust met alle moderne technieken, zijn geschikt voor het houden van vergaderingen, product- en bedrijfspresentaties, seminars, shows, dealer-dagen, diners en huwelijksfeesten.

Restaurant De Haven van Huizen

www.haven-van-huizen.nl

HUIZEN - Eethuys - Klein Café - Restaurant De Haven van Huizen is gevestigd in een voormalige haringrokerij. Waar vroeger de verse Zuiderzeeharing veranderde in goudglanzende bokking, wordt nu gegeten, gedronken en gefeest. Naast het restaurant beschikt De Haven van Huizen over drie sfeervolle zalen, voor uw besloten lunch, receptie, diner of feest. Indien gewenst maakt deze locatie graag een afspraak met u om de zalen te bezichtigen en uw programma te bespreken.

Restaurant De Rijd

www.derijd.nl

NIEUWE NIEDORP - Restaurant De Rijd is op een werkelijk unieke locatie gelegen bij de jachthaven in Nieuwe Niedorp, in "Het Groene Hart van Noord Holland". Omgeven door water, rust en ruimte biedt deze locatie u de gelegenheid voor bijvoorbeeld een lunch, diner, feest of een receptie. Dit kunt u combineren met een vaartocht in de salonboot "De Gouden Driehoek". Aan het water ligt een heerlijk terras waar het bij mooi weer goed toeven is. Bijzondere momenten verdienen een bijzondere ambiance. Deze locatie kan u diverse arrangementen bieden in een sfeervolle gelegenheid voor recepties, familiediners, jubilea, huwelijkspartijen en bedrijfsfeesten met een perfecte culinaire verzorging die bij een goed feest hoort.

Spant!

www.spant.org

BUSSUM - Welkom bij Congrescentrum Spant!. Deze locatie heeft erg veel zalen. Voornamelijk zalen voor congressen en vergaderingen. Een aantal zalen is gereserveerd voor feesten. De zaal Heinekenplein kunt u laten inrichten zoals u dat wilt. Als beursruimte, voor een receptie, feest of galadiner. Het kan allemaal.

Thalia Theater

www.thaliatheater.nl

IJMUIDEN - Thalia is recentelijk gerestaureerd en verbouwd tot een uniek en stijlvol "feesttheater" waar u met uw eigen gezelschap kunt genieten en uw specifieke wensen in vervulling kunt laten gaan. Dat kan variëren van een chique diner dansant tot een bruisende show, receptie, zakelijke bijeenkomst, een spetterend knalfeest of een theaterdiner. Thalia is tenslotte gebouwd als theater, compleet met laad- en losperron voor decors en apparatuur, een mechanisch bedienbaar voordoek voor het toneel en professionele licht- en geluidsinstallaties. Voor artiesten zijn er goed uitgeruste kleedkamers. Voor vergaderingen en seminars zijn audio- en visuele hulpmiddelen aanwezig. Iedere gewenste zaalopstelling is mogelijk voor gezelschappen vanaf 50 tot 400 personen.

Zalencentrum Alkmaarse Poort

www.alkmaarsepoort.nl

ALKMAAR - Heeft u een gelegenheid die u wilt vieren? Vier uw feestje bij zalencentrum de Alkmaarse Poort. Alles wordt voor u geregeld. U hoeft niet af te wassen, te bedienen of te koken. Gaat u zitten en geniet van uw feest. Deze locatie haalt de zorg bij u weg, zodat u volop kan feesten. Er zijn verschillende arrangementen, maar als u zelf ideeën heeft zijn die altijd welkom en wordt daar uiteraard rekening mee gehouden.

Zalenverhuur CMA

www.cmazaal.nl

AMSTERDAM - Het gebouw waarin de feestzaal zich bevindt heeft voorheen gediend als meterhuis van het stadsgasbedrijf. Het pand dateert uit 1893 en is Industrieel Erfgoed. De sfeer die u aantreft zal u doen denken aan een Berlijnse nachtclub uit de jaren dertig. De zaal beschikt over een groot podium en een ruime dansvloer. Ook is er een licht- en geluidsinstallatie aanwezig. De zaal biedt ruimte aan maximaal 250 personen, heeft een gezellig bargedeelte met open haard en een Griekse tuin, die zich uitermate goed leent voor het diner. Het kenmerkende rode toneeldoek scheidt de dansvloer van het zitgedeelte. Zodoende kan er in het bargedeelte nog op een normaal niveau met elkaar gesproken worden, en kunnen op de dansvloer de voetjes van de vloer.