Zaalaccommodaties

Aanbod provincie Limburg

Amrâth Hotel Born-Sittard

www.hotel-born.nl

BORN - Best Western Amrâth Hôtel Born-Sittard... een uniek hotel gelegen in het smalste stukje van Nederland. Het hotel beschikt over 59 onlangs volledig gerenoveerde luxueuze hotelkamers en 4 multi-functionele conferentie-zalen. Op culinair gebied verrast deze locatie u met zijn Bar/Brasserie met een mediterrane invloed. Ook voor feesten, recepties en productpresentaties zijn de 4 ruime conferentiezalen een uitstekende locatie.

Best Western Hotel Os Heem

www.bestwestern.nl/osheem

EPEN - Midden in het zo kenmerkende Limburgse Heuvelland, tussen Maastricht, Aken, Luik en Vaals, vindt u het kleine en gezellige Best Western Hotel Os Heem. Een perfect startpunt voor een paar dagen (of langer) genieten van het Limburgse land en natuurlijk van Bourgondisch tafelen naar Limburgs recept. Zakelijk gezien bent u in het voordeel, want voor zakelijke gasten biedt Best Western een breed scala aan doelmatige en voordelige oplossingen. Snel en efficiënt reserveren bijvoorbeeld. Maar ook tal van comfortabele extra's en een interessant loyaliteitsprogramma voor trouwe gasten.

Best Western Hotel Walram

www.hotelwalram.nl

VALKENBURG - Best Western Hotel Walram is een comfortabel middenklasse hotel. Het voor Zuid-Limburg typische mergelgebouw is rustig gelegen op de oevers van het riviertje de Geul, op twee minuten loopafstand van het gezellige centrum van Valkenburg. Verder heeft het hotel een restaurant, een gezellige bar, receptiehal en lounge, lift en een overdekt zwembad. Tevens kunt u tegen vergoeding gebruik maken van sauna en solarium. Er is een kleine parkeerplaats achter het hotel. Zowel toeristisch als zakelijk bent u bij Best Western Hotel Walram aan het goede adres.

Bilderberg Chateau Holtmühle

www.bilderberg.nl/

TEGELEN - Hotel Chateau Holtmühle is een prachtige locatie, gelegen te Tegelen. Hier ontdekt u waarom Limburgers worden geroemd om hun gastvrijheid en gastronomische kwaliteiten. Vergaderen moderne stijl kan uitstekend in een omgeving oude stijl. In de sfeer van het kasteel is een nieuw gedeelte opgetrokken waar uw zakelijke bijeenkomst optimaal tot zijn recht komt. De goed geoutilleerde zalen voor seminars, bedrijfstrainingen en meetings zijn eveneens het decor voor een diner of banket. Daar komt bij dat het hotel strategisch is gelegen nabij het internationaal georiënteerde Maastricht.

Boshotel Vlodrop

www.boshotel.nl

VLODROP - Boshotel Vlodrop, Het Trefpunt in het groen! Deze locatie biedt u "Alles onder één dak": 82 luxe hotelkamers, 7 compleet ingerichte zalen voor Uw conferentie, feesten en partijen, uitstekend restaurant, gezellige bar en mooi terras. Tevens beschikken wij over een luxueus Wellness Center "Vita Allegra": fitness, squash, zwembad, zwembad sauna, saunalandschap, solaria, beautysalons. Midden in de bossen van Nationaal Natuurpark "De Meinweg" in midden Limburg ligt onze Activityclub. Voor zowel individuele gasten als bedrijven organiseren wij (teambuilding) activiteiten als mountainbiking, handboogschieten en nordic walking.

Château De Raay

www.chateauderaay.nl

BAARLO - Chateau De Raay is een uniek, geheel gerestaureerd kasteelhotel waarin luxe, ambiance en kunst centraal staan. Het riddergoed is gebouwd rond 1256 en is gelegen op een landgoed als een stilleven. Chateau De Raay is één van de meest bijzondere hotels van Nederland en Europa. Chateau De Raay is dé locatie voor uw bijzondere dag. De tuinen van het landgoed zijn prachtig aangelegd. Ruime waterpartijen, de verschillende terrassen en het lieflijke prieeltje maken Chateau De Raay de trouwlocatie bij uitstek van Noord-Limburg en omstreken. Het imponerende restaurant De Wintertuin biedt de mogelijkheid voor diners tot 300 personen. Chateau De Raay is het enige luxe hotel in Limburg dat diners van dit niveau en van deze omvang kan huisvesten.

Conferentieoord & Hotel Rolduc

www.rolduc.com

KERKRADE - Een bijeenkomst in Abdij Rolduc betekent vergaderen op historische grond. Het Rolduc van nu is een modern, eigentijds hotel en conferentieoord in een historisch decor. De faciliteiten zijn afgestemd op de eisen van deze tijd. Moderne audiovisuele apparatuur en functionele hulpmiddelen zijn aanwezig. Daarnaast beschikt de Abdij Rolduc over ruime parkeergelegenheid. De prachtige ligging in een parklandschap, de uitstraling van het complex en de hartelijke Limburgse dienstverlening zorgen voor rust, concentratie en ontspanning. Onmisbare elementen voor het slagen van uw bijeenkomst.

De Kasteelboerderij

www.kasteelboerderij.nl

HORST - De Kasteelboerderij verzorgt al jaren themafeesten voor particulier en bedrijven. Het bedrijf is gevestigd in een oude langgevel boerderij uit 1744. Het pand heeft twee sfeervolle zalen waar de feesten verzorgd worden. De inrichting is zo gekozen dat u zich in een andere tijd waant. De themafeesten onderscheiden zich door de mate waarin de medewerkers u meenemen, weg uit deze jachtige wereld. Terug naar ouderwetse gezelligheid waar u ongedwongen kunt feesten en genieten. Naar een sprookjesachtige wereld, waar andere regels en wetmatigheden gelden. Naast themafeesten, verzorgt deze locatie ook bruiloften, grillbuffetten, bedrijfstrainingen en evenementen.

Galerie de Hoeve

www.galeriedehoeve.nl

VENLO - De Hoeve is een bijna 100 jaar oude kloosterhoeve, prachtig gelegen aan de rand van Venlo. De Hoeve is een zogenaamde 'gesloten hoeve' dat wil zeggen: met een binnenplaats. Als U door de grote oude toegangspoort de binnenplaats betreedt, proeft u al meteen de sfeer van vroegere tijden. De binnenplaats is tevens een terras waar het in de zomer zeer aangenaam is. Ook aan de zijkant van De Hoeve is een ruim terras dat grenst aan de prachtige boomgaard van het nabij gelegen klooster. Deze boomgaard is bij mooi weer perfect te gebruiken voor een onvergetelijke receptie of diner. Natuurlijk is Galerie de Hoeve uitermate geschikt voor feestelijke gelegenheden, maar ook de zakelijke mogelijkheden van Galerie de Hoeve zijn uitgebreid.

Hotel Kasteel Bloemendal

www.hotelbloemendal.nl

VAALS - Culinair genieten in het historisch, geheel gerenoveerde Kasteel Bloemendal, gelegen op het kruispunt van Nederland, Duitsland en België met Aken, Vaals, het Mergelland en de Voerstreek in de directe nabijheid. Een prachtig gebied voor een kort of langer verblijf. Deze locatie beschikt over prachtige zalen, waar u uw vergadering, receptie of huwelijksfeest kunt houden. Het zal een onvergetelijk feest worden als u besluit het hier te houden.

Hotel kasteel Terworm

www.valk.com

HEERLEN - In de schaduw van de stad Heerlen bevindt zich Hotel Kasteel Terworm. Dit uit de 15e eeuw daterende kasteel is gelegen in een schitterend natuurgebied. De ambiance leent zich uitstekend voor heerlijke ontspannende momenten met elkaar, maar ook, na een dag vol afspraken in de regio, voor zakelijk onthaasten. Gastvrijheid met een thuisgevoel, gekoppeld aan culinair genieten staat hier boven in het kasteelvaandel. Deze locatie zegt 'ja' tegen uw plechtige huwelijksvoltrekking in de Oranjerie van de historische kasteeltuin. Deze locatie zegt 'ja' tegen een stijlvolle ontvangst, intiem diner of romantische overnachting in de torensuite. En deze locatie zegt 'ja' tegen uw spetterend en onvergetelijk huwelijksfeest in een van de sfeervolle feestzalen in het nabijgelegen van der Valk Hotel.

Hotel Restaurant Kasteel Elsloo

www.kasteelelsloo.nl

ELSLOO - Kasteel Elsloo beschikt over een viertal vergaderzalen, variërend in gebruik tot maximaal 120 personen. De diverse zalen kunnen afzonderlijk gebruikt worden, maar uiteraard ook in combinatie met elkaar. Voor de invulling van uw zakelijke programma zoals workshop's, seminars, trainingen, presentaties of brainstormsessies is er een aantal arrangementen ontwikkeld die u alle ruimte en mogelijkheden bieden uw bijeenkomst succesvol te laten verlopen. Vanzelfsprekend is iedere bruiloft op zich al een onvergetelijke ervaring, maar Kasteel Elsloo kan er een extra dimensie aan geven. Bijvoorbeeld door uw feest hier te vieren met aansluitend een overnachting voor bruidspaar (in de torensuite natuurlijk!) en genodigden. Maar ook door de huwelijksvoltrekking in het kasteel te laten plaatsvinden. De ambtenaar van de Burgerlijke Stand komt daarvoor graag naar het kasteel. Onder het toeziend oog van de voorbije eeuwen kunt u elkaar dan trouw beloven voor de toekomst. Kunt u zich een mooier begin voorstellen?

Landgoed Jachtslot de Mookerheide

www.mookerheide.nl

MOLENHOEK - Rond de sprookjesachtige omgeving van het Jachtslot strekt zich het unieke natuurmonument "Landgoed de Mookerheide" uit. Het Jachtslot kan met zijn trouwzaal uw huwelijksdag écht tot de mooiste dag van uw leven maken. Het Jachtslot is een unieke locatie voor uw vergadering, uw seminar of uw ontvangst van zakelijke relaties. Kunt u zich voor een familiefeest of voor een intiem diner à deux een fraaier decor voorstellen dan het decor van Het Jachtslot? Deze locatie kan u een complete verzorging van uw huwelijksdag aanbieden, maar ook onderdelen daarvan, zoals extra bloemstukken, bruidstaart, receptie, diner, huwelijksfeest tot 500 personen en overnachtingsmogelijkheden. Jachtslot de Mookerheide is het ideale decor dat uw fotograaf in staat stelt een onvergetelijke dag vast te leggen voor u en uw gasten.

Kasteelhoeve De Grote Hegge

www.grotehegge.com

THORN - U vindt Kasteelhoeve De Grote Hegge aan de rand van het ‘witte stadje’ Thorn, halverwege Eindhoven en Maastricht, op enkele minuten rijden vanaf de A2. Eertijds een voorname edelmanswoning, thans in gebruik als gastvrij party- en vergadercentrum. Rondom de met Maaskeien belegde binnenplaats bevinden zich het voormalige woonhuis met een stijlvolle Ridderzaal en gezellige Kelderbar, het stallencomplex met 2 kleinere zalen Thorn-Laag en Thorn-Hoog en los van het hoofdgebouw staat de grote Tiendschuur met een capaciteit in theateropstelling van 220 personen. De locatie is bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, productpresentaties, personeelsfeesten, recepties en huwelijksfeesten (met mogelijkheid van wettelijke huwelijksvoltrekking in de Ridderzaal). De capaciteit van de hoeve kan nog worden uitgebreid door de binnenplaats te overkappen.

Kasteeltuinen Arcen

www.kasteeltuinen.nl

ARCEN - Kasteeltuinen Arcen. Daar groeit de verbeelding. Waar je uren kunt slenteren zonder één keer hetzelfde te zien. Waar natuur en cultuur zich in kleuren verenigen. Waar het parfum van talloze bijzondere bloemen zich mengt met de geur van vers gemaaid gras. Waar een oud kasteel de zinnen prikkelt. Waar je spraakmakende familie- of personeelsfeesten kunt geven. Waar je met een groep mensen heerlijk ontspant en bijpraat, maar elkaar ook zakelijk nadert, of je nu met zijn tweeën of honderden komt. Waar je lekker kunt eten, van een eenvoudige lunch tot diners op sterrenniveau. Waar je zélfs een paar holes kunt slaan op de adventure golfbanen bij het golfpaviljoen. Waar kinderen zich prima vermaken in de speeltuinen en bij de dierenverblijven. Waar naast twintigduizend rozen, honderden rododendrons en ontelbare andere exoten, ook mensen opbloeien...

Landgoed Aerwinkel

www.aerwinkel.nl

POSTERHOLT - Bungalowpark Landgoed Aerwinkel ligt midden in een bosrijk natuurgebied (een officieel stiltegebied). Het is een rustig vakantiepark met 106 luxe vakantiewoningen. Het grote aantal jaarlijks terugkerende gasten is blijk van waardering voor de rust en het comfort van dit exclusieve bungalowpark. Op het park vindt u een receptie, restaurant Le Quartier, een gezellig cafe met open haardvuur en poolbiljart, vier bowlingbanen, een bescheiden overdekt zwembad met apart kinderbad en een buitenbad met rustig zonneterras. Het park heeft een mooie visvijver en twee natuurlijk ingerichte speeltuinen voor de kinderen. Hier kunnen ook partijen georganiseerd worden. Wilt u graag een mooie, rustige en groene omgeving voor bijvoorbeeld uw receptie, dan is dit de plaats voor u.

Restaurant De Liefhebber

www.deliefhebber.nl

WEERT - Het sfeervolle restaurant, gelegen in het centrum van Weert, beschikt over 70 couverts, waarvan 32 rookvrij, een prachtige mediterrane tuin en een kleine zaal voor feesten en vergaderingen. Deze apart van het restaurant gelegen ruimte, met eigen bar en tuin, kan voor allerlei feestjes gebruikt worden, zoals een familiediner, bruiloft, personeelsfeest of een verjaardag. Dit kan zowel 's middags als 's avonds en bij mooi weer krijgt u de beschikking over de fraaie tuin. Wat dacht u van een gezellige high tea, een fietsarrangement, een amusemenu of een spiegelbuffet? De mogelijkheden zijn enorm en worden individueel op uw wensen afgestemd. Bent u ook een echte liefhebber, dan bent u hier aan het juiste adres!

Restaurant Le Bon Vivant

www.lebonvivant.nl

MAASTRICHT - Het restaurant Le Bon Vivant is een ideale locatie voor een intiem diner, maar ook voor een kleine receptie of een rustig familie-uitje. Onder het genot van een heerlijk diner en een lekker wijntje kunt u uw receptie laten plaats vinden. Deze locatie is vooral geschikt voor lichte jazzmuziek of een klein orkest. Deze locatie was vroeger een theatercafé en bekende artiesten hebben hier opgetreden, zoals de Zangeres Zonder Naam.

Schinvelder Hoeve

www.schinvelderhoeve.nl

SCHINVELD - Kwaliteit, sfeer, persoonlijke aandacht en een scala aan mogelijkheden. Dat zijn - in één adem - de sterke punten van de Schinvelder Hoeve. Deze uit 1385 stammende kasteelboerderij heeft werkelijk alles te bieden wat u als particulier of bedrijf wenst. Congressen, cursussen, bruiloften, een diner in het gezellige restaurant of een drankje op een van de terrassen, iedereen vindt hier wel iets van zijn gading. Stelt u zich voor: heerlijk ontspannen, in een historische omgeving, omringd door een rustieke ambiance. De opvallende entree, de sfeervolle binnenplaats, de ontvangst in de zeer mooi gerestaureerde gebouwen, een niet alledaagse omgeving, waar u zich al gauw op uw gemak voelt.