Zaalaccommodaties

Aanbod provincie Friesland

Best Western Hotel De Heide

www.bestwestern.nl/deheide

HEERENVEEN - Friesland begint bij Best Western Hotel De Heidehof in Heerenveen. Wandelen, fietsen en touren, op verkenningstocht door Friesland. Tennissen op de eigen banen, golfen op de naastgelegen 9 holes golfbaan of schaatsen in Thialf, "De Schaatstempel" van Europa. Thuiskomen in het hotel en genieten van een diner in het visrestaurant. Zakelijk gezien is deze locatie uitstekend ingesteld op vergaderingen, conferenties, recepties of trainingen. Bij deze locatie is alles te regelen.

Bilderberg Landgoed Lauswolt

www.lauswolt.nl

BEETSTERZWAAG - Een zakelijke conferentie of feestelijke receptie in de ambiance van het hotel wordt per definitie een onvergetelijke gebeurtenis. Bilderberg Landgoed Lauswolt beschikt over een aantal prachtige tuinzalen (max. 200 personen) die uw bijeenkomst de stijl en allure verlenen die zij verdient. De zorg voor uw gasten is in zeer vertrouwde handen. Advies van het Huis: een conferentie met collega's laat zich prima combineren met een zeiltocht over de Friese meren.

Boerderij De Vrijheid

www.restaurantdevrijheid.nl

GROU - Restaurant Boerderij de Vrijheid is uniek gelegen aan de rand van het Pikmeer bij Grou, in het hart van Friesland. Het restaurant beschikt zowel over een ruim eigen pakeerterrein als over voldoende aanlegmogelijkheid voor uw boot of rondvaartboot. Er is een groot beschut terras met prachtig uitzicht over het Pikmeer. In dit bedrijf zijn een tweetal zeer sfeervol aangeklede zalen aanwezig, beide met een openhaard. De keuken is zonder meer goed te noemen en verzorgt graag uw diner of koude en warme buffetten, of een combinatie daarvan. Voor groepen, die over een aparte ruimte willen beschikken is het "Lyts Bûthus" zeer geschikt. Deze zaal biedt ruimte aan 80 personen en heeft tevens een apart terras.

De Buorskip

www.buorskip.nl

BEETSTERZWAAG - Het zalencentrum is gehuisvest in een historische, gerestaureerde Friese boerderij. De oude stijl is zoveel mogelijk gehandhaafd. Deze locatie is zeer bereid te helpen met de organisatie van uw feest of bijeenkomst. De Buorskip verzorgt ook graag de catering bij u thuis of op locatie. Deze locatie beschikt over 3 uiteenlopende zalen met een capaciteit van 20 tot 250 personen. Ook voor gehandicapten is de accomodatie goed toegankelijk. De grote zaal beschikt over een ringleiding. Vraag eens naar de vele mogelijkheden.

De Foeke

www.defoeke.nl

HINDELOOPEN - Schitterend gelegen aan de oude haven van het IJsselmeer stadje Hindeloopen bevindt zich deze in 1977 gerestaureerde stadsboerderij. De Foeke is de perfecte locatie voor al uw feesten en partijen. Ook voor u als bedrijf, is de Foeke prima geschikt. U kunt bij de Foeke terecht voor uw vergaderingen en presentaties tot ± 200 personen. Mede door deze bijzondere locatie en de sfeervolle inrichting is de Foeke een uitgesproken gelegenheid voor het vieren van uw bruiloft. Tevens beschikt de Foeke over een podium en een balustrade, waar u de mooiste luchtfoto's kunt maken. Ook voor een gezellig personeelsfeest of familiedag is de Foeke in Hindeloopen de ideale locatie. Er zijn diverse mogelijkheden voor een geslaagd feest. In de Foeke vindt u naast een sfeervolle inrichting, o.a. een podium voor optredens van een band, alsmede een uitstekende keuken voor overheerlijke gerechten.

De Gastronoom

www.de-gastronoom.nl

HARLINGEN - Achter de fraai vormgegeven gevel bevindt zich het restaurant de Gastronoom, waar plaats is voor ca. 45 personen. Het restaurant heeft dankzij de warme en moderne kleuren een geheel eigen sfeer, mede door een steeds wisselende expositie aan de wanden en prachtige beelden en sculpturen verspreid door het hele restaurant. In combinatie met culinair genieten is het er aangenaam vertoeven. Ook zijn er mogelijkheden voor groepen, familie of bedrijfsfeest, receptie/diner etc. Hiervoor is een aparte zaal beschikbaar die plaats biedt aan 60 personen. Natuurlijk wordt met speciale wensen rekening gehouden; informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Koningshof

www.dekoningshof.nl

HEERENVEEN - Reeds 150 jaar worden gasten hoffelijk ontvangen in dit bekende en geliefde etablissement aan de rand van Heerenveen. Elkaar het hof maken, doet men hier en in de mooie omgeving nog steeds. Het rustieke Koningshof, de vele faciliteiten, de uitstekende keuken en het gastvrije onthaal zorgen voor een onvergetelijke kennismaking met dit stukje mooi Friesland. Deze locatie kan u diverse zalen aanbieden, die geheel aansluiten op uw wensen. Haast niets is te gek. Wilt u het groots aanpakken, of zoekt u liever wat meer intimiteit? Wat u ook wil, van bruiloft tot vergadering, alles is mogelijk.

De Koperen Tuin

www.dekoperentuin.nl

LEEUWARDEN - De Koperen Tuin beschikt over twee zalen waar uw huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden. De Tuinzaal op de begane grond biedt een mooi uitzicht over de Prinsentuin en de singel. In deze zaal kunt u 120 gasten ontvangen. De Vestdijkzaal op de bovenverdieping biedt plaats aan zo'n 60 gasten. Tevens is het mogelijk om in de Prinsentuin te trouwen. De muziekkoepel, die tegenover De Koperen Tuin staat, biedt plaats aan 50 genodigden. De koepel wordt sfeervol aangekleed met twee boeketten in kelkvazen omringd door varens. Daarnaast biedt de Prinsentuin, die in 2004 volledig gerestaureerd en gerenoveerd is, een unieke locatie voor uw fotoreportage. Bij slecht weer is de Vestdijkzaal of Tuinzaal altijd beschikbaar. Kom gerust langs in het groene hart van Leeuwarden voor meer informatie.

De Kuilart

www.groepsevenementen.com

KOUDUM - Voor personeelsfeesten, bedrijfsuitjes, familiefeesten en andere groepsactiviteiten met een feestelijke tint is Watersport- en Partycentrum De Kuilart, gelegen in het hart van het merengebied in Zuidwest-Friesland, de ideale locatie. Het is een sfeervolle accommodatie met stijl. Of u er met een grote groep gasten uw huwelijk viert of met een kleinere club een bedrijfspresentatie organiseert, uw zakelijke relaties in een echt Nederlands decor ontvangt of uw personeel een bedrijfsfeest aanbiedt - u zult zich er thuis voelen.

De Twee Gemeenten

www.de2gemeenten.nl

JIRNSUM - Bar-Dancing De 2 Gemeenten is al jarenlang een begrip in Midden Friesland. In de wintermaanden is er elk weekend live muziek in de grote dancing. Ook het cafe staat garant voor vele uren gezelligheid. Daarnaast beschikt deze locatie over een eetcafé, snackbar en een slijterij. Het Partycentrum is multifunctioneel en geschikt voor zowel kleine als grote activiteiten/bijeenkomsten. U kunt hier terecht voor bedrijfsfeesten, buffetten, bruiloften, koffie met gebak, partijen, plate service, snacks, recepties en vergaderingen. Partycentrum De 2 Gemeenten beschikt over drie zalen met een capaciteit die varieert van 30 tot zo'n 500 personen voor verschillende gelegenheden, ook die van u. Vanzelfsprekend wordt er tijdens uw bijeenkomst goed gezorgd voor een natje en een droogje.

Hotel Duinzicht

www.hotelduinzicht.nl

SCHIERMONNIKOOG - Aan de Badweg op Schiermonnikoog, net buiten het dorp en midden in de duinen, ligt Hotel Duinzicht. Het hotel ligt op loopafstand van het breedste strand van Europa, het strand van Schiermonnikoog. Hotel Duinzicht, het drie sterren familiehotel op Schiermonnikoog, is Oudhollands ingericht. Bij het openhaardvuur kunt u genieten van alles wat Duinzicht u te bieden heeft. Dankzij de vele faciliteiten is hotel Duinzicht geschikt voor zowel feestelijke als zakelijke bijeenkomsten. Hotel Duinzicht heeft zaalruimte, voorzien van onder andere video, overhead, flip-over, kopieermachine, draadloos internet, beamer en fax. Daarnaast is er een samenwerking met het Dorpshuis (3 minuten lopen) dat een capaciteit heeft van ruim 200 personen en voorzien is van een podium en grootbeeld tv, film en dia projectie.

Hotel Graaf Bernstorff

www.bernstorff.nl

SCHIERMONNIKOOG - Het best bewaarde geheim van de Waddeneilanden; voor mensen die weten waar je even echt weg bent uit het gehaaste leven van alledag. Baadt in rust tussen zee, duinen, overweldigende natuur, frisse wind en ongekend mooie luchten... Feestelijke momenten zijn er voldoende, want eigenlijk moet elke dag gevierd worden. Of het nou om een familiaal samenzijn gaat, een zakelijk jubileum, een verlovingsweekend of een huwelijksfeest gaat... Het café, het restaurant en de sfeervolle bibliotheek vormen samen de passende entourage voor iedere gelegenheid.

Hotel Paleis Het Stadhouderlijk Hof

www.hotelstadhouderlijkhof.nl

LEEUWARDEN - Hotel Paleis Het Stadhouderlijk Hof in de Friese Hoofdstad heeft als sleutelwoord "Historisch Grandeur". Tot 1971 was het tegenwoordige hotel het bezit van de koninklijke familie. Alle vertrekken in dit paleis zijn nog steeds vorstelijk te noemen. Tegen een 18de eeuws decor kunt u in de verschillende zalen genieten van een koninklijk diner, een prinselijke lunch of een inspirerende vergadering of receptie. Hotel Paleis Het Stadhouderlijk Hof is één van de trouwlocaties van de Gemeente Leeuwarden. Trouwen kan men in De Nassauzaal. In deze zaal hangen de authentieke schilderijen van de voormalige bewoners. Het interieur is romantisch rood en oud-bruin. Precies zoals de zaal behoort te zijn. Sinds kort kan er ook getrouwd worden in de Hoftuin. Bij mooi weer neemt men plaats in de tuin en kan men genieten van de zon, terwijl de ambtenaar het bruidspaar in het echt verbindt.

Landgoed Glinstra State

www.landgoedglinstrastate.nl

BERGUM - Landgoed Glinstra State is een uitstekende locatie voor uw bruiloft, bedrijfsfeest en vergadering. Er zijn vele mogelijkheden voor tuinfeesten, picknick en barbecue. Kortom; u kunt hier altijd terecht. Deze locatie is gespecialiseerd in partyservice en catering. Deze locatie heeft een sfeervolle toneelzaal met een groot podium. Dit is ideaal voor eventuele live muziek op uw feest.

Landgoed Stania State

www.staniastate.nl

OENKERK - Het prachtige park, het terras en de brasserie dragen bij tot een heerlijk ontspannen sfeer. Een plek om bij uitstek iets te vieren, maar ook om na een wandeling gewoon een kopje koffie te drinken of een hapje te eten. Een unieke mogelijkheid voor gezelschappen om in besloten kring iets te vieren of te bespreken, zoals uw (huwelijks)feest of receptie. De prachtige locatie, de sfeer en de service dragen allemaal bij aan een mooie dag. Deze locatie heeft diverse suggesties voor u klaarliggen met betrekking tot de catering, de aankleding en eventueel muziekkeuze.

Hotel de Oude Schouw

www.oudeschouw.nl

OUDE SCHOUW - Het Landgoed Hotel Restaurant De Oude Schouw staat van oudsher bekend als veerhuis en postiljon, één van de oudste pleisterplaatsen van Friesland. Al sinds de 17e eeuw is De Oude Schouw bij haar gasten bekend om de hartelijke en gastvriendelijke ontvangst. Het hotel met z'n vele vaste gasten geniet grote nationale- en internationale bekendheid. Het is gelegen op de kruising van het drukbevaren Prinses Margrietkanaal en de rivier "de Boarne" temidden van het Friese merengebied in hartje Friesland.

Partyerie Restaurant De Mallemok

www.mallemok.nl

SLOTEN - De Mallemok is gelegen aan de jachthaven van het kleinste stadje van Friesland, Sloten, middenin de mooie water- en bosrijke omgeving van Gaasterland. Binnen een ambachtelijke sfeer hangen aan het zeven meter hoge plafond twee indrukwekkende handgemaakte kroonluchters die licht bieden aan de grote diner- of feestzaal. Met uitzicht op de voormalige vestingwal zijn de authentieke "koestalletjes" ingericht als knusse zithoekjes waar gegeten en gedronken kan worden. Deze locatie kan u van dienst zijn om alle mogelijkheden eens voor u op een rijtje te zetten en een grove schets te maken over hoe de bruiloft te laten verlopen. U kunt een deel en binnenkort zelfs eventueel de gehele organisatie aan de medewerkers uitbesteden. Maar uiteraard zal er altijd een terugkoppeling naar u bestaan; tenslotte moet het uw dag zijn!

Partyzalencentrum Haske

www.haske-joure.nl

JOURE - Zalen-/partycentrum-bowling 't Haske te Joure is centraal gelegen in Zuidwest-Friesland. 't Haske is een sfeervol en multifunctioneel complex, dat ongekende mogelijkheden biedt. Uw huwelijksdag wordt een onvergetelijke dag: Dit kan werkelijkheid worden, maar dan wel als uw feest in ´t Haske wordt gevierd. De bediening is uitstekend, de sfeer goed, de ligging centraal en aan de A7 gelegen, de accommodatie uitermate geschikt en de prijzen zijn betaalbaar. Uw receptie en/of bruidsdiner is bij deze locatie altijd geslaagd. Het receptieboek krijgt u gratis. Deze locatie beschikt over drie grote receptiezalen die eventueel verkleind kunnen worden tot aparte ruimtes. Alle zalen zijn voorzien van een ruime dansvloer. En indien u in een originele oldtimer vervoerd wenst te worden, dan kan dit door deze locatie voor u geregeld worden.

Post-Plaza

www.post-plaza.nl

LEEUWARDEN - De Plaza op de begane grond biedt ongekende mogelijkheden voor uw bijeenkomst, productpresentatie, congres, zakelijke receptie of diner. De indrukwekkende voormalige wachtzaal heeft een op de late Engelse gotiek geïnspireerde bekapping. In de gehele zaal bevinden zich vele pilaren op natuurstenen sokkels. In de zijbeuken zijn de plafonds rijk bewerkt. Door gordijnen is het mogelijk de verschillende ruimten in de Plaza op sfeervolle wijze af te schermen. Zo biedt de Plaza een intieme sfeer, ook voor kleinere gezelschappen, waarbij de prachtige ambiance van de bogenpartij bewaard blijft. Trouwen in het oude Postkantoor? Ook dat is mogelijk. Post-Plaza is door de Gemeente Leeuwarden aangewezen als officiële trouwlocatie.

Restaurant De Nynke Pleats

www.nynkepleats.nl

PIAAM - In het piepkleine dorpje Piaam, midden in het Friese landschap, vlakbij Makkum, vindt u de gerestaureerde boerderij de Nynke Pleats. De Nynke Pleats is een uiterst sfeervolle locatie om bijvoorbeeld uw huwelijksfeest net even anders te vieren. Er is de mogelijkheid voor recepties of feestavonden tot maximaal 300 personen. Alles is mogelijk in de Nynke Pleats: van eenvoudig buffet tot een exclusief diner, van receptie tot knalfeest. U bepaalt zelf hoe uw feest er uit zal zien en hoe hoog de kosten ongeveer zullen zijn. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het prachtige terras dat direct grenst aan het Friese weidelandschap, met grazende koeien of schapen. Het terras is tevens uitermate geschikt voor een barbecue.

Golden Tulip Standhotel Seeduyn

www.westcordhotels.nl

VLIELAND - Golden Tulip Resort Strandhotel Seeduyn ligt op de eerste duinerij met uitzicht op het uitgestrekte strand en de Noordzee. Het hotel staat bekend om zijn unieke locatie en gastvrije ongedwongen sfeer. Vanuit het hotel loop je zo het strand op. Het hotel beschikt over meerdere restaurants en bars en een groot terras. Het is uitermate geschikt voor conferenties, vergaderingen en feesten; de zalen hebben prachtig uitzicht op de Noordzee.

Sport-Restaurant de Stolp

www.destolpsneek.nl

SNEEK - Een voortreffelijke keuken, een sfeervol restaurant, diverse zalen, een gezellige bar, 8 bowlingbanen met automatische puntentelling, 6 squashbanen, 2 klimwanden, fitnessapparatuur en een groot parkeerterrein maken van de Stolp een waar sport restaurant. Deze locatie biedt u met al deze mogelijkheden de ruimte voor zowel sport, bedrijfsfeesten, recepties, cursussen, presentaties of zomaar een kopje koffie, lunch of volledig verzorgd diner.

Sporthotel & Partykasteel Iselmar

www.iselmar.nl

LEMMER - Iselmar is de Friese benaming voor IJsselmeer en doet haar naam eer aan. Op een schitterende locatie direct aan de Friese meren en het IJsselmeer vindt u Iselmar. Als viersterren hotel, vergaderaccomodatie, partykasteel, jachthaven en bungalowpark de meest veelzijdige locatie op niveau in het noorden van Nederland. Het Partykasteel van Iselmar. Een prachtige ambiance met verrassende elementen, zoals een bewegende dansvloer, rondom een waterpartij met spuitende fonteinen, aquaducten en schitterende decors van taferelen uit vervlogen tijden. Gasten kijken hun ogen uit, een compleet kasteel in een modern en luxe jasje! Het Kasteel, de fantastische licht- en geluidsinstallatie gecombineerd met de watereffecten, een mooi buffet of diner omlijst met de juiste muzikale noot maken van iedere happening gegarandeerd een succes.

Sunset

www.thesunset.nl

HOLLUM - Op het uiterste westpuntje van Ameland vindt u restaurant & bar The Sunset. Volgens velen is dit unieke plekje met een vrij uitzicht op de zee en aan de horizon Terschelling éénvan Nederlands best bewaarde geheimen. Niet alleen de locatie is uniek, ook het bedrijf is uniek. Dineren op Ameland is nergens zo leuk als in The Sunset. De zon zakt langzaam de zee in terwijl je geniet van een bijzonder diner. Daarom is dit ook een perfecte locatie voor recepties of huwelijksfeesten. Een culinair uitje aan het strand van Ameland dat u niet snel zult vergeten.

Van der Valk Hotel Drachten

www.hoteldrachten.nl

DRACHTEN - Een oase van rust centraal in het noorden. Hotel Drachten heeft een unieke centrale ligging in het noorden van Nederland en is prima bereikbaar, zowel met de auto als met openbaar vervoer. Vanuit het hotel bent u binnen 30 minuten in Heerenveen, Groningen, Leeuwarden of Assen. Ook Drachten is uiteraard een bezoek meer dan waard met zijn gezellige winkelcentrum. Deze locatie is ook uitstekend geschikt voor vergaderingen en feesten. Deze locatie beschikt over zalen die voor zowel zakelijk als privé-gebruik geschikt zijn.

Cafe Restaurant Vischlust

www.vischlust.nl

EERNEWOUDE - Café-restaurant Vischlust heeft een jarenlange ervaring en bijzondere goede reputatie opgebouwd met het vervullen van de meest uiteenlopende wensen van haar gasten. Deze veelzijdigheid komt ook tot uitdrukking in de vele mogelijkheden die Vischlust biedt. Deze locatie is als geen ander gespecialiseerd in het verzorgen van recepties, bruiloften, reünies, groepsdiners, personeelsfeesten, koude en warme buffetten, echte Friese koffietafels, barbecueparty's, rondvaarten en partyservice. Vischlust beschikt over het authentieke café en een sfeervol zaaltje dat geschikt is voor ca. 50 personen. Hier kunt u in alle beslotenheid met uw familie of relaties samenzijn voor diverse culinaire aangelegenheden. Ook is deze zaal geschikt voor vergaderingen of cursussen.

Hotel Zeezicht

www.zeezichtvlieland.nl

VLIELAND - Aan de Havenweg op Vlieland, net buiten het dorp en vlak bij de aankomst van de veerboot, ligt Hotel Zeezicht. Hotel Zeezicht, het drie sterren hotel op Vlieland. Het hotel is intiem ingericht. Bij het open haardvuur kunt u genieten van alles wat Zeezicht u zoal te bieden heeft. Er zijn kamers met zeedzicht beschikbaar. Het restaurant het Geuzennest is een gezellig à la carte restaurant. Dit restaurant is ook geschikt voor feesten en partijen.