Zaalaccommodaties

Aanbod provincie Flevoland

Apollo Hotel Lelystad City Centre

www.www.apollohotelsresorts.com

LELYSTAD - Mercure Hotel Lelystad is een viersterren hotel, gelegen in het centrum van Lelystad. Mede door de centrale ligging langs de A6, of een half uur rijden vanaf de randstad leent Mercure Hotel Lelystad zich zeer goed voor al uw zakelijke bijeenkomsten, incentives en andere feestelijke bijeenkomsten. Er zijn prachtige zalen waar u uw feest kunt geven. Het is een smaakvolle en gezellige locatie.

Best Western Hotel 't Voorhuys

www.voorhuys.nl

EMMELOORD - Wie 't Voorhuys kent, zal het beamen: het heeft werkelijk al 't fijne... en alles om iets bijzonders van uw verblijf te maken! U en uw gasten zullen zich dan ook zeker thuis voelen in 't Voorhuys. Tot uw beschikking staan een uitstekend hotel, een royaal grandcafé en restaurant, grote en kleine zalen voor vergaderingen en partijen, en bovendien een sfeervol theater met bioscoop. Dat geeft al enigszins aan wat 't Voorhuys u allemaal te bieden heeft! Holland Hotel 't Voorhuys ligt in het centrum van Emmeloord aan een groot marktplein met volop parkeerruimte. Het winkelcentrum begint als u de deur uitstapt.

De Happening

www.dehappening.nl

ALMERE STAD - De grote zaal van dansschool De Happening, met haar gezellige entourage en sfeervolle verlichting, is reeds vele malen het decor geweest voor diverse feestelijke en zakelijke evenementen. Bruiloften, jubilea, vergaderingen, teambuilding-workshops, modeshows, veilingen, productpresentaties, alles is mogelijk bij De Happening. De Happening biedt gastvriendelijke medewerkers, keuze uit diverse buffetten, hapjes, (bruids)gebak, broodjes etc. Volledig verzorgde arrangementen zijn mogelijk, maar natuurlijk is er ook alle ruimte voor uw eigen wensen. Bij een bruiloft hoort een feest, bij een feest hoort muziek en bij muziek een rondedans. Deze dansschool leert jullie met z'n tweetjes of in een gezellige groep die danspassen waarmee u zich zeker voelt bij de openingsdans van uw bruiloftsfeest!

De Meeuwenhoeve

www.demeeuwenhoeve.nl

LELYSTAD - Bent u op zoek naar een bijzondere plek voor een onvergetelijke activiteit, een prachtige locatie voor een evenement of een inspirerende omgeving voor speciale arrangementen? De Meeuwenhoeve biedt u een groot scala aan mogelijkheden, voor grote en kleine groepen en bedrijven. Voor familie- en bedrijfsactiviteiten, voor workshops en trainingen; het is een fantastisch onderkomen. De Meeuwenhoeve is gevestigd in een voormalige boerderij, geheel uit hout opgetrokken. De landelijke, rustieke, sfeer die het uitstraalt maakt het tot een bijzondere locatie.

Dorhout Mees

www.dorhoutmees.nl

BIDDINGHUIZEN - Golfclub Dorhout Mees, opgericht in 1995, is als actieve en gezellige vereniging de thuishaven voor particulieren en bedrijven. Deze locatie is ook geschikt voor uw privéfeest of bedrijfsfeest. Er zijn 8 zalen waar u terecht kunt. Als u van het buitenleven houdt, dan is dit de plek voor u. Omgeven door groen, kunt u uw feest beginnen.

Hajé Restaurant De Aalscholver

www.hajerestaurants.com

LELYSTAD - Om niet alleen de voorbijgaande automobilist, maar ook de fietsers en waterrecreanten uit de omringende natuurgebieden te kunnen bedienen, is restaurant Aalscholver door middel van een voet-/fietspad verbonden met de omliggende natuurgebieden. De terrassen grenzen aan die gebieden. Het restaurant langs de rijksweg A6 beschikt over een 'paviljoen' en een serre. Mooie accommodatie met een prachtig uitzicht op de omliggende natuur, die plaats biedt aan zo'n 100 personen. Een ideale plek dus om een mooie receptie of een gezellig feest te organiseren. Hajé restaurant De Aalscholver kenmerkt zich door de warme, Engelse cottage sfeer die er in het restaurants heerst. Dit wordt grotendeels gecreëerd door het stijlvolle interieur. Bijzonder hierbij is dat bijna alles te koop is!

Restaurant en Partyhouse Het Achterhuis

www.hetachterhuis.nl

URK - Restaurant "Het Achterhuis" is gelegen in het Urker havengebied. Met een prachtig panorama over het oude dorp en IJsselmeer. Deze locatie is perfect voor een gezellig huwelijksfeest, maar ook voor een chique receptie of een belangrijke vergadering. Kortom; u kunt hier altijd terecht.

Hotel het Galjoen

www.hotelhetgaljoen.nl

DRONTEN - Hotel Het Galjoen is een toonaangevend bedrijf dat ruim twaalf en een half jaar gespecialiseerd is in het verzorgen van bruiloften, partijen en diners. Het hotel ligt in het centrum van Dronten en heeft zeer veel vrije parkeerplaatsen tot haar beschikking. Achter het hotel liggen zalen met een maximum capaciteit tot 350 personen, deze kunnen aan ieder gewenst aantal gasten aangepast worden. In al die jaren hebben de medewerkers de nodige ervaringen opgedaan die u van pas komen. Daarom menen de medewerkers van Hotel Het Galjoen, dat een organisatie van zo'n dag niet in een half uurtje doorgesproken kan worden. Redenen genoeg om geheel vrijblijvend een afspraak te maken en deze locatie nader te leren kennen.

Restaurant Lands End

www.lands-end.nl

KETELHAVEN (GEM. DRONTEN) - Café Restaurant Lands End vindt u centraal in Flevoland. Met een uniek uitzicht over het Ketelmeer is het Café Restaurant een prima gelegenheid om te vertoeven. Of het nu uw bruiloft, feestpartij, uw lunch of diner is; deze locatie zorgt ervoor dat u een prima tijd heeft. Eveneens is deze locatie als huis der gemeente aangewezen, wat betekent dat u hier in de echt kunt worden verbonden en dat de gehele dag voor u verzorgd wordt. Doch heeft u zelf suggesties, dan verneemt deze locatie het graag van u. Een aanrader is om uw receptie op het prachtige nieuwe terras te houden.

Restaurant-Partycentrum De Voorst

www.devoorst.nl

KRAGGENBURG - Welkom bij Restaurant Partycentrum De Voorst. Uw multifunctioneel ontspanningscentrum, gelegen midden in het Voorsterbos nabij Kraggenburg. Omringd door de bossen van Natuurmonumenten, vindt u in het oudste bos van Flevoland, de plek waar elk idee mogelijk is. Het bedrijf beschikt over drie moderne zalen met een maximum capaciteit van 200 personen. Tevens biedt deze locatie u de mogelijkheid om in de accommodatie "Appelhof" te overnachten. Deze moderne accommodatie is uitstekend geschikt voor familiebijeenkomsten, meerdaagse trainingen en cursussen. U treft hier een huiselijke sfeer waarin vermaak voor jong en oud centraal staat. De accommodatie biedt plaats aan 40 personen en is het gehele jaar geopend.

The Harbour Congress & Event Center

www.theharbour.nl

ZEEWOLDE - The Harbour biedt u tal van origineel ingerichte, sfeervolle ruimtes voor bijeenkomsten van 4 tot 500 personen. Alle denkbare technische faciliteiten, een keuken op internationaal niveau en de meest comfortabele vergaderstoelen maken The Harbour tot dé toplocatie voor uw bedrijfs-event. Deze locatie is ook erg geschikt voor een bedrijfsfeest of eventueel een privé feest.

Van der Valk Hotel Emmeloord

www.valk.com

EMMELOORD - Hotel Emmeloord is centraal gelegen in de driehoek Leeuwarden - Zwolle - Amsterdam en ligt nabij de toeristische plaatsjes Urk en Lemmer. De veelzijdige en uitgebreide accommodatie van Hotel Emmeloord biedt zeer goede mogelijkheden voor het organiseren van vergaderingen, opleidingen, congressen en exposities. Een ruime parkeerplaats en een centrale ligging staan immers garant voor een uitstekende bereikbaarheid. Deze locatie heeft een prachtige hotelbar, een gezellige lounge en er zijn zes zalen, waaronder een "Boardroom", van 10 tot 400 personen voor het houden van vergaderingen, congressen, diners, bruiloften en meer.