Algemene informatie ArtiWorld

Waarom boeken via een Artiestenburo ?

De voornaamste reden om de boeking van een band of artiest via ArtiWorld te laten lopen is dat wij goed op de hoogte zijn van de kwaliteit van de aangeboden bands en artiesten. Bovendien bieden wij een maximale garantie voor waterdichte contracten en het nakomen van gemaakte afspraken. Bij annulering in overmacht situaties of ziekte van de door u geboekte artiest zorgt ArtiWorld bovendien voor passende vervanging zonder daarvoor kosten te berekenen.

Wie zijn wij ?

ArtiWorld is een 'online' artiestenbureau en beschikt over een groot (landelijk!) artiesten-bestand met uitvoerige achtergrondinformatie en geluidsopnames. Met gebruik van een speciaal ontwikkelde database kan snel gezocht worden naar passende bands, musici en artiesten in alle genres en prijsklassen. Met name op het gebied van huwelijksfeesten heeft ArtiWorld een groot en interessant aanbod van goede bands en orkesten. Wij verzorgen het volledige traject vanaf het aanvragen van algemene informatie tot het contractueel vastleggen van uw keuze en het uiteindelijke optreden op uw feest of evenement. Tijdens dit traject kunt u natuurlijk te allen tijde (tijdens kantooruren) met uw vragen bij een van onze medewerkers terecht. Referenties

Kosten?

Indien u ons vraagt om toezending van (prijs)informatie van geschikte musici, artiesten, bands of orkesten, dan zijn hier geen kosten aan verbonden! De voorstellen die wij u voorleggen, verplichten u bovendien tot niets. Indien u bij de informatie interessante voorstellen aantreft, dan weten wij u in de meeste gevallen binnen 24 uur te vertellen of de betreffende artiest of band van uw keuze nog beschikbaar is. Indien gewenst regelen wij voor u dat u een optreden van de artiest of band van uw keuze kunt bijwonen, zodat u zeker weet dat u een goede keuze gemaakt heeft.

Het plaatsen van een optie.

Met een optie kunt u een artiest of band van uw keuze 10 werkdagen veilig stellen. U heeft dan een 1e boekingsrecht. Het plaatsen van een optie is gratis, verplicht u tot niets en komt na 10 dagen automatisch te vervallen.

Contact

ArtiWorld
Stevinstraat 3
5621 GH Eindhoven
Telefoon 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur)
Fax : 040-232.9001
Email: music@artiworld.com.