LEJO POPPENTHEATER


1 2 
Uniek poppentheater: handen en houten ogen zijn het basismateriaal.

Recensies
De Amersfoortse Courant: "Poppentheater Lejo doet het helemaal zonder taal. Hij heeft zijn act gesublimeerd tot een soort handenballet op heftige muziek en speelt zijn typetjes met zijn eigen handen. Twee oogballetjes erop, en klaar is Kees. Niet alleen de kinderen, ook hun ouders vergaten compleet dat ze naar twee 'wapperende handen' zaten te kijken." Plopper, Jongerenmagazine: "Twee handen en een hele berg ogen. Meer is er niet voor nodig. Oja, keiharde muziek, van house tot Chopin. En een klassieke poppenkast. Elke poging om deze voorstelling te omschrijven draait uit op niks. Je kunt het misschien vergelijken met de Muppet Show, maar dan zonder Muppets. Dit is bijzonder." Stadsomroeper, Harderwijk: "Poppenkastspeler Lejo beeldde met twee handen een compleet kinderkoor inclusief dirigent uit. En daarmee tegelijk ontroering en lachsalvo's teweegbracht."

Bijzondere optredens
Lejo speelde de afgelopen jaren met daverend succes zijn festivalvoorstellingen Kleinkunst en Handen Omhoog in binnen- en buitenland. Zo reisde hij van Lowlands, naar Gent, Keulen, Parijs en Engeland. Hij oogstte veel succes in het befaamde Franse straattheaterfestival, Chalon sur Saône (Fr).

Overige informatie
Muzikaal omlijst door een orkestband ontspint zich een heuse variétéshow voor de ogen van de kijkers waarin zelfs een goocheltruc passeert en een kinderkoor zijn beste beentje voorzet.

Repertoire
Lejo maakt met weinig middelen een unieke vorm van poppentheater. Lejo's simpele maar zeer karakteristieke poppen bestaan enkel uit blote handen en houten ogen. Daarmee zet hij een prachtig spel neer; zonder tekst en muzikaal ondersteund. Geschikt voor alle leeftijden en culturen. Lejo's voorstellingen: Handen Omhoog = poppenkastvoorstelling. Kleinkunst; verrassende en vertederende mobiele act. Workshop; na een korte voorstelling leert Lejo de deelnemers hoe ze met hun eigen handen tot (poppen)spel kunnen komen. Handwerk: familievoorstelling voor theaters en schouwburgen.

Prijsinformatie (Uitkoop)
Vanaf Eur 920,-- , voor een optreden van 2x25 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.