MIDNIGHT STAR


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
Geschikt voor jong en oud en voor ieder evenement.

Biografie
Henny de Keijzer, Delftenaar, is met recht een geboren disc-jockey. Op 12-jarige leeftijd wint hij zijn eerste disc-jockey wedstrijd, waarna hij een uur zendtijd bij Radio Atlantis mag invullen. Op zijn veertiende mag Henny komen voordraaien in de grootste discotheek van Delft, de Doelen Discotheek. Na presentatie-ervaring te hebben opgedaan in landelijke discotheken en bij diverse radioshows en door opleidingen bij het Centrum voor Omroep en Media te volgen, krijgt Henny een contract bij de AVRO. Hij wordt vooral ingezet als presentator in grote shows met Krijn Torringa, Romeo Altenberg en Robin Alberts. Echte radio-ervaring doet hij op bij de TROS, als stand-in DJ van soul-show presentator Ferry Maat. Henny de Keijzer maakt deel uit van de drive-in show Midnight Star. Als de sfeer erin zit, mixed hij ook cd's door elkaar, kortom niet tussen ieder plaatje een praatje! Henny is een allround disc-jockey en niets is hem te dol.

Behaalde prijzen
Henny de Keijzer heeft als top disc-jockey van Midnight Star in de loop der jaren een onderscheidende reputatie op het gebied van presenteren opgebouwd. Zijn muziekkeuze en de manier waarop hij zijn shows presenteert, zag Midnight Star bekroond met de Nederlandse DJ-Trofee voor beste disc-jockey/presentator en de Stanton-Award voor beste show presentatie! Midnight Star is in 2002 door het landelijke magazine 'Bruid & Bruidegom' uitgeroepen tot één van de vier meest professionele huwelijksshows van Nederland.

Overige informatie
Henny de Keijzer weet dat er één ding voor u vaststaat; uw feest moet een perfect en onvergetelijk feest worden! Een gezellig feest bouwen doet je nooit alleen, dat doe je samen! Een onvergetelijk feest én een goede drive-in show! De drive-in show van Midnight Star heeft jarenlange ervaring in het presenteren en muzikaal ondersteunen van feesten. U krijgt een mooie drive-in show inclusief een sfeerverhogende lichtshow, een professioneel geluid en een presentator/disc-jockey. De show kan altijd qua afmeting, geluid, volume, presentatie, disc-jockeys en verlichting aan uw wensen aangepast worden!

Repertoire
Henny de Keijzer heeft als allround DJ een grote liefde voor onder meer club, dance, soul, dance-classics en hedendaagse hits. U kunt uw favoriete muziek en uw muzikale voorkeur altijd kenbaar maken. Vanuit het publiek zijn verzoekplaten altijd welkom, ook tijdens het feest. Tijdens de show kan hij beschikken over ongeveer 5.000 digitale hits omdat er gebruik gemaakt wordt van het uiterst moderne BPM-Studio muzieksysteem. Midnight Star allround en ook zeer flexibel als het op themafeesten aankomt. Henny de Keijzer beschikt over ruime ervaring op het gebied van apres-ski-, tropical- en dance-classics party's. Tijdens dance-classicsparty's treedt hij op als DJ Spiegelbol. Bij een après-ski party is ski-jay/dj Heinrich der Kaiser uw gastheer. Als u kiest voor een Bling-Bling-Partyshow, dan zijn de Bling Bling Brothers van de partij. Dit zijn Mister Bling Bling (Henny de Keijzer) én DJ Wicky. Zij brengen moderne dance en de dance-classics met een hoge dosis Bling Bling!

Prijsinformatie (Uitkoop)
Vanaf Eur 540,-- , voor een optreden van 4x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Videofragment
2993Kb   Klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.