VANAVOND NIET SCHAT!


1 2 3 4 5 6 7 8 
Nederlandstalige pretrock; één groot feest der herkenning!

Biografie
De band 'Vanavond Niet, Schat!' bestaat uit 6 frisse jongens, die al jaren vrienden zijn van elkaar. Ze hebben elkaar leren kennen in de woelige wereld van de Brabantse muziekscene toen ze nog in andere bands speelden. "We breken de hut af!". Met deze instelling begint deze band aan een optreden en dat is precies waar de jongens het allemaal voor doen. Optredens zijn niet zomaar optredens, ieder optreden is voor de band een nieuwe uitdaging om het publiek voor zich te winnen. Want daar gaat het natuurlijk om: het publiek moet een goede avond hebben. Jeroen Princen (leadzang) Jeroen heeft een schriftelijke cursus aan het Tilburgs Conservatorium gedaan en in verschillende bands en musicals gespeeld, waardoor hij een aanbieding bij Joop v/d E. kreeg, maar hij kon het bandje niet missen. Camillo Galli (saxofoon) Deze Nederlander van Italiaanse afkomst leeft op een manier zoals je de Nederlandstalige muziek van Vanavond Niet, Schat! moet beleven: met veel lol, plezier en af een toe een moment van bezinning. Na een geslaagde recordpoging als langst studerende student heeft hij zijn school afgrond en mist nu het studentenleven. Guus van de Mond (gitaar) Deze ex-student uit Eindhoven completeert het geheel met zijn muzikale (hoog)standjes en is tevens het muzikale brein achter de eigen nummers van Vanavond Niet, Schat! Hij heeft de eer als eerste van de band in posterformaat in een meisjeskamer te hangen en is ook nog eens de neef van Elvis. Feiten die ongetwijfeld met elkaar samenhangen. Toine van der Wielen (drums) Toine zorgt voor de stuwende, swingende basis waardoor niemand stil kan blijven staan. Samen met Michiel legt hij het hoogpolig tapijt onder de muziek van Vanavond Niet, Schat! en is hij uitvinder van een bijzonder onnavolgbare dansstijl. Theo van Niftrik (toetsen) Theo is het nieuwste lid van de band. Hij speelt piano, accordeon en zingt menig zanger met het schaamrood op z'n kaken naar huis. Een muzikale duizendpoot dus. De band had de hoop al opgegeven zo iemand te vinden, maar hij bleek gewoon in Oss rond te lopen. Pieter Smits (basgitaar) Terug op het oude nest! Na een afwezigheid van zes jaar is de originele bassist en medeoprichter van Vanavond Niet, Schat! terug van weggeweest. Na wat omzwervingen via Dubai en Brussel is Pieter weer helemaal klaar om de podia onveilig te maken en het publiek onveranderd met z’n lage noten gek te maken.

Overige informatie
Enkele wapenfeiten: - Voorprogramma's van onder andere Van Dik Hout, Bløf, Rob de Nijs, Lois Lane, Tröckener Kecks, Grof Geschut, Rowwen Hèze en Pater Moeskroen. - Twee keer de Heineken Sportura/Yeti wintersport tour in de Franse Alpen. - De optredens voor het RTL5 programma 'StudentTalent', waar ze uiteindelijk tot in de halve finale zijn doorgedrongen. - Als Nederlandstalige band in Kuala Lumpur (Maleisië) gespeeld. - Finalist en winnaar van de ‘Public’s Favourite Award’ van the Clash of the Coverbands. - Tijdens het WK Duitsland 2006 op de Oranjecamping in Leipzig en Frankfurt gespeeld voor oranje supporters. - Opnames in de StuStuStudio van Henk Temming / Sander van Herk (Het Goede Doel). - Theateroptreden in de Lievekamp in Oss.

Repertoire
Een kracht van de band is het repertoire. 'Vanavond Niet, Schat!' speelt voor het grootste deel covers. En niet zo maar covers. Na een zorgvuldige selectie is het een bloemlezing uit ruim 30 jaar Nederlandse pophistorie geworden. Het publiek blijkt spontaan de meeste teksten te kennen en na een kleine aanmoediging uit volle borst mee te zingen. Na diepgaand onderzoek blijkt dat deze aanmoediging het beste tot zijn recht komt als hij in vloeibare vorm toegediend wordt.

Prijsinformatie (Uitkoop)
Vanaf Eur 2695,-- , voor een optreden van 2x75 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
483 Kb  bestelmaar
681 Kb  marianneke
721 Kb  clash
765 Kb  even aan mijn moeder vragen
440 Kb  ik ben als jij
489 Kb  sterren van de hemel

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.