HET HITPARADIJS


Een interactief en uniek feestconcept!

Overige informatie
Door middel van videoschermen kan uw naam, logo of boodschap op een effectieve en niet te missen wijze onder de aandacht worden gebracht. Ook het vertonen van videoclips en live-beelden van het publiek of een optreden van een zanger, die enkele van de door u gekozen feesthits live ten gehore brengt, is een spectaculaire aanvulling op uw feest! Het HitParadijs is als drive in show in verschillende leuke samenstellingen te boeken met onder andere een verlichte dansvloer, showgirls, videoschermen en entertainment. Het is ook mogelijk om alleen de webmodule te boeken. Deze bestaat uit een speciaal voor u ingerichte HP-website, E-cards, 100 uitnodigingen en na afloop een presentatie van foto's van het feest op de HP-site.

Repertoire
De HitParadijs Topparade is een uniek feestconcept van ArtiWorld! Elke evenementen-organisator worstelt met de vraag hoe een perfecte muzikale afstemming op het publiek en een zo hoog mogelijke opkomst kan worden bereikt. ArtiWorld heeft met Het Hitparadijs een revolutionaire, interactieve en unieke oplossing bedacht! Uw feest begint al weken van tevoren, als uw gasten op een speciaal voor u gemaakte website hun persoonlijke top 10 van favoriete feestnummers invullen. Uit alle ingediende top 10 lijsten wordt door de djs een bedrijfshitparade samengesteld, bestaande uit de 30 of 40 populairste feesthits en de alarmschijf van de gastheer/vrouw. Voor alle gasten is er een persoonlijke uitnodiging, waarop de naam van uw feestwebsite wordt vermeld. En ding is zeker; uw gasten worden gegarandeerd geprikkeld voor het feest! Op de avond zelf wordt uw bedrijfshitparade gepresenteerd tijdens een 4 uur durend spektakel, afgewisseld door de leukste spelletjes met het publiek. Het prachtige decor is volledig in de stijl van uw Hitparadijs website en de gasten worden optimaal betrokken bij het feest door middel van interactieve spelelementen. Bij het horen van de feestnummers die zij zelf hebben uitgekozen knnen uw gasten simpelweg niet blijven zitten! En zodra ze weer een beetje zijn bijgekomen begint de napret, als de fotos van het feest op de website bekeken worden.

Prijsinformatie (Uitkoop)
Vanaf Eur 780,-- , voor een optreden van 4x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.