EUGENIE GEURTS


Deze rasartieste is dé finishing touch voor uw evenement!

Biografie
Eugenie groeide op in een muzikale familie. Haar moeder zong en speelde gitaar en haar vader was een echte jazzliefhebber. Van kleins af aan ging ze samen met hem alle jazzfestivals af en stond ze te swingen op muziek van Count Basie, Duke Ellington, Pee Wee Hunt en Sarah Vaughn. Later leerde ze op het North Sea Miles Davis, Erikah Badu, Tania Maria, Toots Thielemans en vele andere topartiesten kennen. Eugenie heeft zich vooral laten inspireren door krachtige, eigenzinnige vrouwen als Bette Midler, Madonna, Billy Holiday, Angie Stone, Erikah Badu, Tania Maria, Chaka Kahn en Tina Turner. SOUL in de breedste zin van het woord staat voor haar voorop. Op haar eigen wijze zet zij dit voort in haar teksten, zang, composities en performance. Eugenie: "Het perfect na kunnen spelen en zingen van bijvoorbeeld Chaka Kahn of Billy Holiday is niet zo eenvoudig. Beiden vereisen een combinatie van pittige zangtechniek,tekst- interpretatie en vooral inlevingsvermogen. Ik wilde als het ware in hun huid kruipen en hun emoties voelen." Na vele jaren van ervaring in binnen- en buitenland in diverse muziekstijlen zoals: Cubaans, Soul, Jazz, Funk en Easylistening heeft zij sinds enkele jaren haar eigen muzikanten om haar heen vergaard. Eugenie is een rasartieste die met een enorme overgave, dynamiek en soul speelt, zingt en performt. Solo, trio of met gasten.

Overige informatie
Eugenie Geurts neemt weinig ruimte in beslag, werkt met een beheerst geluidsniveau en is altijd stijlvol gekleed. De tijdloze mix van haar diverse muziekstijlen schept een goede sfeer bij uiteenlopende gelegenheden.

Repertoire
Soft-pop, jazz en ballads worden moeiteloos afgewisseld met reggae, latin, soul, pop, bossa nova's, swingende jazzstandards en samba's.

Prijsinformatie (Uitkoop)
Vanaf Eur 1080,-- , voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
469 Kb  Fragment 4
469 Kb  Fragment 2
467 Kb  Fragment 3
469 Kb  Fragment 1

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.