3 FOR THE SHOW


1 2 3 
Deze mannen spelen echt alles en bieden voor elk wat wils!

Biografie
De muzikanten van deze formatie hebben (bijna) alles al meegemaakt en verzorgden ongeacht de locatie iedere keer weer voor een uitstekend optreden. Deze mannen gaan voor het brede publiek.

Overige informatie
Dankzij moderne techniek en veel huiswerk klinkt dit trio als een complete band. Omdat alles door één geluidsmixer gaat is het volume volledig in de hand te houden. Er kan bij wijze van spreken in de huiskamer gespeeld worden, maar ook voor driehonderd personen of meer. Een setje akoestisch is ook mogelijk; zij spelen écht op elk geluidsniveau. Ook te boeken als duo met zang/gitaar + toetsen/zang

Repertoire
Het repertoire omvat voor elk wat wils: Nederpop, rock, disco, soul, reggae, folk, Iers, meezingers...het zit er allemaal in! Maar wat er uitkomt bepaalt u, want het is uw feest of evenement. Indien op tijd aangevraagd, zijn verzoeknummers mogelijk. Het repertoire biedt voor elk wat wils.

Prijsinformatie (Uitkoop)
Vanaf Eur 700,-- , voor een optreden van 5x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
190 Kb  Celebration
183 Kb  Dromen zijn bedrog
177 Kb  Blame it on the boogie
353 Kb  Shake rattle roll
352 Kb  Stil in mij
352 Kb  Hot hot hot

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.