BOULEVARD - THE HITSTORY


1 2 
40 Jaar poprevolutie vanaf de jaren '60 tot nu met videopresentaties!

Biografie
Na het grote succes van de eerste 3 jaren is er dan nu The Hitstory Part 2. Na met The Hitstory Part 1 meer dan 350 shows gedaan te hebben is nu de Hitstory Part 2 voorbereid waarvan enkele onderdelen al in de The Hitstory Theatershow verwerkt zijn. De nieuwe show part 2 bevat meer recente nummers, nieuwe acts, wisselende decors, rekwisieten, veel verkleedpartijen en nieuwe videopresentaties. En uiteraard zit The History Part 2 ook vol met nummers die iets betekend hebben in de muziekgeschiedenis. De Hitstory biedt een kleurrijk, wervelend spektakel. The Hitstory is een team dat door jarenlange ervaring tot een hechte eenheid is gesmeed. Met een frontman die van wanten weet en elk publiek feilloos weet aan te voelen en met musici die hun vak tot in de puntjes verstaan.

Recensies
The History Part 2 heeft datgene wat men vandaag de dag verlangt in discotheken, feesttenten, op bedrijfsfeesten en festivals. Dat The History tegenwoordig zowel in het commerciële circuit als in theater te bewonderen is zegt wel iets over de kwaliteit van deze show!

Overige informatie
Boulevard The Hitstory Part 1 is mede door de prachtige videoprojecties visueel dé sterkste band van Nederland. Dit is geen loze kreet, dat bewijzen de reacties van de vakpers, opdrachtgevers, boekingsbureaus en de talloze enthousiaste bezoekers over deze spraakmakende show. Het concept is anders, nieuw, maar voor leuker! Een videoscherm met authentieke beelden en live effecten maken het compleet. Uitermate geschikt voor uw (bedrijfs-)feest! Boulevard - The Hitstory Part 1 is een 7 mansact met 2 zangeressen en een zanger op het front die u meenemen op reis langs de mooiste en meest herkenbare hits van de muziekgeschiedenis. Na het grote succes van de eerste 3 jaren van 'The Hitstory' is Boulevard in 2003 gestart met The Hitstory Part 2. De nieuwe show bevat meer recente nummers, nieuwe acts, veel verkleedpartijen en nieuwe videopresentaties. Ook deze Hitstory is een feest van herkenning. Deze keer gaan ze niet chronologisch door de tijd, maar zappen langs de grootste hits van de afgelopen 40 jaar. Boulevard The Hitstory part 1 (in chronologische volgorde) is overigens ook nog steeds te boeken.

Repertoire
The Hitstory - een muzikale én visuele reis langs de hoogtepunten van 40 jaar popmuziek - speelt in op die trend naar 'nieuw en anders'. Laat je meevoeren in deze popmusical van de 'Sixties' tot heden. Elk decennium heeft zijn eigen sfeer, decors, kleding! Deze productie is pure topsport.

Prijsinformatie (Uitkoop)
Vanaf Eur 3150,-- , voor een optreden van 3x50 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
488 Kb  I would stay
472 Kb  Crossroads
474 Kb  With a little help
506 Kb  Diversen

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.