WHAT'S UP BOB ?!


1 2 3 
Energieke feestband met soul-, disco-en rockrepertoire.

Biografie
De leden van What's up, Bob?! leerden elkaar enkele jaren geleden kennen na gezamenlijke medewerking aan een buitenlands project, waarna werd besloten de krachten blijvend te bundelen, met deze band als resultaat. Deze geschoolde musici zijn rond de 30 jaar oud, hebben ruime ervaring op de (inter)nationale podia, zijn bedreven in het begeleiden van artiesten en werkten mee aan diverse CD-producties. Hét gezicht en zeker ook dé stem van What's up, Bob?! werden gevonden in zangeres Liane. Zij studeerde aan het Hilversums Conservatorium en bereikte de hitparades met de formatie 'Exposure' waarmee zij over de hele wereld toerde. Naast haar werk bij What's up, Bob?! is zij regelmatig te horen als sessie-zangeres en in radio- en t.v. commercials. De geschoolde musici van What's up Bob?! hebben ruime ervaring op de (inter-) nationale podia en zijn bedreven in het begeleiden van artiesten. Centraal staat steeds dezelfde intentie: feest en vooral dansbaarheid. Kortom: een compleet verhaal voor een compleet feest.

Recensies
Lieve mensen van What's up bob!! Wij willen jullie even super bedanken voor onze mooie avond gisteren!! Een betere band hadden we niet kunnen bedenken en dit was het feest waar wij op hoopten! Iedereen heeft de hele avond lekker staan dansen, zo hard dat onze voeten er nog zeer van doen.Ook bedankt dat ik nog een paar liedjes met jullie mee mocht zingen...GEWELDIG!!!!!!! liefs Patrick&Sandy Beste allemaal, Wij zijn gisteren teruggekomen van onze huwelijksreis in Egypte en zijn nog steeds aan het nagenieten van een fantastisch feest in de Oranjerie in Arnhem 6 februari j.l.. Een feest dat absoluut aan jullie te danken is! Ik had nooit gedacht dat we zoveel vrienden hadden die konden en zouden willen dansen. Wij hebben van elke seconde genoten en het was jammer om te moeten vertrekken. Ook de vele positieve reacties tijdens en na afloop van ons huwelijk zijn enorm geweest. Iedereen vond jullie echt geweldig!! We komen graag nog eens kijken bij een optreden!! Jullie zijn helemaal top. Groeten, Lars & Klasien

Referenties
WHAT'S UP BOB verzorgde optredens op de volgende locatie's en voor de volgende opdrachtgevers: Adventure world, Ahold, Andersen, Beurs van berlage, Carlton Oasis, Chateau Neercanne, Coronel Kartracing, Duinrel, Ernst Sillemhoeve, John de Mol Producties, Gamma, Gulden Tullip, Heineken, Hilton Royal, Kasteel Ewijk, Kasteel Echteld, Kasteel Heeswijk, La Caverne de Geulhem, NIZO, Olympisch stadion, Ordina (Cadans), Rabobank en T.V.-Support.

Overige informatie
What's up, Bob?! heeft ruime ervaring met bedrijfsfeesten en bruiloften, maar ook met het spelen in een discotheek of tijdens speciale evenementen. Voor de optredens neemt de band een goede geluidsinstallatie mee die geschikt is voor 50 tot 300 personen en een eenvoudige lichtinstallatie. Tijdens de pauze kan men voor muziek zorgen. Voor eventuele sprekers stelt men een microphoon beschikbaar. Een eerste set bestaat meestal uit rustige nummers, zodat de gasten rustig kunnen binnenkomen en kunnen genieten van een kopje koffie. Vanaf de tweede set gaan men het tempo opvoeren, totdat er uiteindelijk een knalfeest ontstaat. Als er meteen 'geknalt' moet worden, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Als een opdrachtgever op welke wijze dan ook andere ideeen heeft, dan wordt daar uiteraard door de band rekening mee gehouden. Graag nuttigt de band gedurende de avond in een pauze een warme maaltijd. Dit hoeft niet duur of luxe te zijn, als het maar een voedzame maaltijd is. Ook verwacht men gedurende de avond enige consumpties. Water, frisdrank en wat bier en/of wijntje volstaat. What's Up Bob is geen band die in smoking/gala gekleed gaat. Het is meer casual, maar natuurlijk wel verzorgd en feestelijk. Mocht er een bepaald thema aan het feest gekoppeld zijn, dan kan men daar rekening mee houden. De band heeft parkeerplaatsen nodig, en moet in de buurt van de locatie kunnen laden en lossen. Men heeft verder minimaal 6x 4 m2 speelruimte nodig als speelvlak/podium en bij voorkeur een krachtstroomaansluiting of 2 vrije groepen van 220 volt. What's Up Bob is ruim op tijd aanwezig. Men is doorgaans zo'n 2,5 uur voor aanvang van het feest aanwezig om alle onzekerheden (files/ongelukken, enz.) zo weinig mogelijk van invloed te laten zijn.

Repertoire
What's up, Bob?! is een energieke coverband met een sterk gevarieerd repertoire, bestaande uit soul-, disco- en rockhits uit de jaren'70, '80 en '90, aangevuld met enkele hits van nu. Hits waar iedereen minstens een paar regels van kan meezingen; van 'dance-classics', tot hedendaagse pop. Desgewenst kan er een -eerste- rustige set worden verzorgd waarin nummers akoestisch, oftewel "unplugged" worden uitgevoerd.

Prijsinformatie (Uitkoop)
Vanaf Eur 3455,-- , voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
176 Kb  Proud Mary
176 Kb  I 'am so exited
176 Kb  I can't make you love me

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.